Aurel Țicleanu, Ion Vlădoiu și Miodrag Belodedici la prezentarea celei mai noi săli de sport din Sectorul 4

Cultură pentru Sectorul 4
May 29, 2016
Scrisoare către Alegători
May 31, 2016

Aurel Țicleanu, Ion Vlădoiu și Miodrag Belodedici la prezentarea celei mai noi săli de sport din Sectorul 4

Funcțională de o săptămână, sala de sport ultramodernă despre care vă vorbeam aici a fost „testată” de un grup de elevi la școlile generale din Sectorul 4 în urmă cu trei zile. Spre bucuria mea și a lor, la evenimentul de prezentare a sălii de sport au fost prezenți și trei mari nume în fotbalul românesc: Aurel Țicleanu, Ion Vlădoiu și Miodrag Belodedici, care au petrecut câteva momente alături de tinerii prezenți.

Am discutat cu aceștia despre nivelul de performanță la noii generații, raportat la Generația de Aur. Cu toții sunt foarte optimiști în ceea ce privește capacitățile tinerilor de astăzi privind sportul românesc, cu condiția ca aceștia să fie pregătiți într-un cadru adecvat și educați în așa fel încât să fie orientați înspre performanță. O sală de sport la cele mai înalte standarde europene, așa cum este cea care tocmai a fost dată în funcțiune în Sectorul 4, constituie un astfel de cadru.

Le-am prezentat celor trei mari fotbaliști români și facilitățile pe care le are construcția nou inaugurată. Am fost bucuros să văd că aceștia au fost extrem de încântați de instalația de climatizare, de tribunele și vestiarele care transformă sala de sport într-un loc modern și complet funcțional pentru ca tinerii să beneficieze de un mediu ideal pentru a se antrena sau a-și petrece timpul liber într-un mod sănătos și dinamic.

Evident, pentru mine, mișcarea este esențială și insist asupra faptului că toți tinerii trebuie să își însușească un stil de viață sănătos, bazat pe mișcare. De aceea, m-am bucurat alături de elevii prezenți de un scurt meci de fotbal.

Toate școlile din România ar trebui să aibă o sală de sport la un astfel de nivel. Și doar investind în tineri, în educație, în sport, avem capacitatea de a susține tinerele generații pentru a realiza performanță, așa cum și Țicleanu, Vlădoiu și Belodedici au concluzionat.

Le mulțumesc tuturor celor prezenți, cu această ocazie, și îmi doresc să inițiem împreună cât mai multe proiecte pentru tineri.

6 Comments

 1. florin says:

  Felicitari pentru aceasta sala de sport si pentru felul in care sustineti tinerii sa faca sport si sa aiba un stil de viata sanatos. Aveti votul meu.

 2. Andreea Igrisan says:

  Da, asta zic si eu, o sala de sport asa cum trebuie face minuni! Bravo!

 3. Traian says:

  Perfect! Acum mai avem nevoie de talent si dedicare.

 4. adrian says:

  Va felicit pentru aceasta initiativa si asteptam cat mai multe astfel de proiecte. Pana atunci eu va voi vota duminica.

 5. mirela says:

  Va felicit ca ati ales sa investiti in viitorul tinerilor si asteptam cat mai multe proiecte de acest gen.

 6. maria says:

  Toate scolile din tara ar trebui sa aiba sali de sport la acest nivel. Sper ca si alti primari sa va urmeze exemplul si sa investeasca in viitorul copiilor nostri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *