Din 5 iunie, vă invit la o călătorie care durează patru ani. Vom escalada obstacolele împreună, vom munci la casa noastră – pentru a rămâne acasă, nu printre străini.
Sunt fiu de profesor, medic primar, asistent universitar și tată, de șapte ani. M-am specializat în administraţie pentru că vreau şi pot să fac mai mult pentru comunitatea noastră.
Pentru călătoria care urmează, m-am pregătit îndelung. Planurile de drum, instrumentele de lucru, bocancii de şantier, mapele de proiect, hărţile cu adrese precise sunt pregătite în rucsacul meu de voiaj. Colegii mei, la fel de temerari ca mine, sunt hotărâţi să ne fie parteneri, la bine şi la greu. Ştim să trecem peste intemperii, nu ne este frică de tunete, nici de fulgere sau de faulturile grosolane ale competitorilor noştri electorali. Credem în puterea noastră. Ştim să desenăm orizontul foarte clar. Acul busolei noastre arată întotdeauna direcţia: PERFORMANŢĂ.
Sunt un om serios. La fel şi echipa mea PSD. Nu vă invit într-o aventură, mergem pe un drum sigur spre mai bine. Nu vreau să ne uităm înapoi, nici să ne speriem de personaje din filme sau din desene animate. Avem un plan strategic şi tactica paşilor fermi.
Aveţi încredere în echipa mea de drum. În raniţă, deţinem tot ce ne trebuie: cunoaştere, poftă de călătorie, forţă de muncă şi viziune. Cu noi, nu vă veţi rătăci.
Am demonstrat în ultimele şase luni că sunt un om din mijlocul mulţimii. Dacă aş avea un steag de luptă, aş pune indicatorul rutier: „om la lucru.”
La finalul călătoriei, vom avea mai multe creşe, aproape 800 de blocuri reabilitate termic, un teatru, un bazin de înot, o administraţie electronică, mai multă siguranţă şi locuri de parcare. Și nu numai. Nu uitaţi, lucrul cel mai important: Casa noastră să fie acasă, nu printre străini.
În ziua de 5 iunie, mă voi prezenta la cel mai important examen din viaţa mea. Sunt obişnuit să iau doar nouă şi zece. Dacă nouă din zece ştiu cât sunt de serios, am câştigat. Dar pentru asta, am nevoie de VOTUL dumneavoastră.
Mă găsiţi pe poziţia a treia pe buletinul de vot. Cu ajutorul dumneavoastră, pot să fiu PRIMUL.
Un vot pentru PSD e un vot pentru un partid care a mărit salariile, pensiile, ajutoarele sociale. Suntem serioşi şi puşi pe treabă.
Daniel Băluţă,
Candidat PSD la alegerile pentru Primăria Sectorului 4

6 Comments

 1. Florin says:

  Va urez succes si poate ne vedem la vot!

 2. cristi says:

  Stim ca sunteti serios si pus pe treaba si tocmai de aceea va vom vota.

 3. Andreea Igrisan says:

  Puneti in ranita si integritatea si va votez…

 4. daniela says:

  De abia asteptam sa pornim in aceasta calatorie alaturi de dvs. Sunt sigura ca veti realiza tot ceea ce v-ati propus si va ofer votul meu si toata increderea.

 5. radu says:

  Am incredere ca tot ce ati scris in aceasta scrisoare este adevarat sau va veti ocupa sa fie asa. Garantat duminica voi vota Baluta.

 6. mihaela says:

  Acum ca v-am votat sper sa nu uitati ce ne-ati promis la intalnirile pe care le-am avut. Trebuie sa ne dovediti ca ati meritat increderea si sprijinul nostru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Daniel Baluta