Deși reabilitarea termică este prioritatea numărul unu a locuitorilor Setorului 4 și, implicit, a mea, elementul cultural nu este deloc de neglijat. De aceea, cultura ocupă un loc esențial în programul meu electoral, și îmi doresc să inițiez numeroase demersuri care să favorizeze cultura în Sectorul 4.

La fel ca educația și sănătatea, în absența culturii, o comunitate nu poate crește sănătos. Ea este esențială pentru tinerii noștri în mod special.

Printre propunerile mele, se numără construirea unui centru cutlural multifuncțional pentru toți locuitorii Sectorului 4. Acesta este un proiect de anvergură despre care am mai discutat și cu alte ocazii, iar finalizarea lui va aduce un nou plus din punct de vedere cultural locuitorilor Sectorului4.

În plus, îmi doresc să oferim acces gratuit la programele culturale pentru toate categoriile de pensionari. Seniorii noștri merită să beneficieze de această oportunitate având în vedere faptul că au contribuit considerabil la dezvoltarea noastră.

Atragerea tinerilor în programele culturale ale primăriei este un alt punct al programului meu care vizează cultura. Este important ca aceștia să aibă parte de o perspectivă cât mai clară asupra insituțiilor locale, iar colaborarea pe direcția culturală poate fi o oportunitate excelentă.

De asemenea, îmi doresc să încurajăm inițiativele culturale independente prin crearea de spații neconvenționale.

Sunt convins că, împreună, vom reuși să aducem cultura în Sectorul 4 la un alt nivel, unul car ene va fi benefic tuturor.

 

 

 

4 Comments

 1. George says:

  De mult timp imi doresc sa vad mai multe teatre in Sectorul 4 si ma bucur sa vad ca va indreptati in directia cea buna.

 2. mihaela says:

  Ma bucur ca doriti sa atrageti tinerii in programele culturale ale primariei si ma bucur si mai tare ca doriti sa oferiti acces gratuit la programele culturale pensionarilor. Va felicit pentru aceste initiative si ne vedem la vot pe 5 iunie.

 3. Andreea Igrisan says:

  Foarte frumos, dar concret, in ce constau aceste programe culturale? Sunt extrem de interesata, pentru ca as vrea sa-i gasesc o ocupatie tatalui meu, e pensionar si se plictiseste.

 4. andra says:

  Sunteti cel mai bun primar pe care il puteam avea. V-ati gandit la proiecte pentru toate varstele si pentru toate categoriile sociale. Asa reusiti sa multumiti pe toata lumea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *