Vă invit să comunicăm eficient și civilizat pe pagina de Facebook

Comunicarea cu dumneavoastră este extrem de importantă pentru mine și cred că și reciproca este valabilă. În măsura timpul disponibil am încercat, după cum mulți dintre dumneavoastră ați constatat deja, să vă răspund, personal, la mesajele pe care mi le-ați trimis și voi face tot posibilul ca și de acum înainte să comunicăm cât mai eficient.

În ceea ce privește maniera în care realizăm această comunicare, în special pe Facebook, aș vrea să fac câteva precizări. În primul rând, ați văzut că sunt extrem de deschis criticilor pe care mi le aduceți și, în general, oricărei reacții legată de activitatea mea. Totuși, nu voi accepta câteva comportamente care, în mod inutil, duc o discuție cu scop constructiv într-o zonă a discursului necivilizat. Nu voi accepta să port o discuție cu cei care recurg la apelative de tot felul la adresa mea sau la adresa celorlalți utilizatori care comentează pe această pagină. Nu voi da atenție mesajelor care provin de pe conturi de Facebook ce nu au o fotografie de profil sau care au un număr foarte mic de prieteni – aceste conturi sunt în cele mai multe dintre cazuri, false. Nu voi lua în considerare mesajele care sunt sunt postate în aceeași formă, pe modelul copy-paste, de mai multe ori, la aceeași problemă. De asemenea, probabil că nu trebuie să mai menționez că postacii de partid NU au ce căuta pe această pagină de Facebook și că de fiecare dată când am de-a face cu un astfel de individ, îi blochez accesul.

În altă ordine de idei, am văzut că foarte mulți dintre dumneavoastră ați comentat la diversele articole pe care le-am postat aici sau mi-ați trimis mesaje pe Facebook. Am încercat să răspund diferitelor probleme sau sesizări și vă promit că voi proceda în continuare la fel, în limita timpului pe care îl pot aloca acestei activități. Și folosesc acest prilei să vă prezint scuze dacă nu apuc întotdeauna să vă răspund tuturor imediat, dar îmi este imposibil să acopăr toate solicitările. O astfel de activitate ar necesita dedicarea unui timp foarte mare. Ori, scopul acestei pagini este să vă informez în legătură cu toate acțiunile pe care le realizez, să vă aflu părerea și problemele și să vă țin la curent cu evoluția unor proiecte administrative care ne privesc pe noi toți.

1 Comment

  1. dan says:

    Este bine ca ati postat acest mesaj ca poate asa vor intelege ca desi sunteti deschis criticilor,acestea trebuie facute intr-un mod constructiv si civilizat. Din pacate multi profita de libertatea de exprimare pe care o au prin intermediul facebookului pentru a jigni si a instiga la scandal. Totusi sa stiti ca mai sunt si persoane care apreciaza efortul pe care il faceti sa comunicati cu noi fiind atat de ocupat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *