Proiectul „Grădinarul de la bloc” a început. Ce trebuie să facă cei care doresc să se angajeze?

Am vorbit, în repetate rânduri, despre un proiect social al Primăriei Sectorului 4, despre care pot să spun acum, cu încântare, că se află în plină desfășurare: este vorba despre „Grădinarul de la bloc”.

Am conceput acest program pentru a veni în sprijinul locuitorilor Sectorului 4 care se confruntă cu lipsa unui loc de muncă și a pensionarilor care își doresc un venit suplimentar.

Cei care doresc să se angajeze prin intermediul acestui proiect trebuie să completeze o fișă de aptitudini, care cuprinde următoarele detalii: numele și prenumele, vârsta, domiciliul, un număr de telefon la care pot să fie contactați, și statutul: salariat, pensionar, persoană asistată social sau persoană fără ocupație. De asemenea, fișa prevede și o secțiune alocată studiilor, în care aplicanții trebuie să aleagă între: studii generale, medii sau superioare. Informațiile despre starea de sănătate sunt un alt criteriu pe care îl luăm în considerare și, nu în ultimă instanță, câteva informații subiective referitoare la gradul de cunoștințe în domeniul grădinăritului, pasiunea pentru antură și mediul înconjurător, dispoziția de  a munci în mediul exterior și experiența în utilizarea uneltelor sau a mașinilor electrice de întreținere a spațiului verde.

Primăria Sectorului 4 puenla dispoziția angajaților uneltele necesare, răsadurile de flori și gardurile aferente. Biroul de Resurse Umane al SC. ADPP4 SA, situată în Bucureşti, sector 4, Şoseaua Olteniţei nr. 9 este locul în care cei interesați de acest loc de muncă pot solicita informații suplimentare.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *