Utilajele de deszăpezire ale Sectorului 4 sunt pregătite pentru intervenție în orice moment

Luna trecută, vă anunțam că sectorul 4 este pregătit pentru venirea zăpezii, iar cum meteorologii au anunțat că din această noapte și până sâmbătă dimineață vom avea ninsori în București, am dispus reverificarea și pregătirea utilajelor pentru deszăpezire.

Ne-am asigurat, astfel, că suntem gata, sută la sută, pentru ca sectorul 4 să nu mai fie luat prin surprindere de căderea zăpezii.

Vă reamintesc faptul că în acest an avem la dispoziție în sectorul 4, prin ADP Sector 4, un număr de 130 de utilaje de deszăpezire, adică dublu față de anul trecut, de exemplu.

7 Comments

 1. Mihai says:

  Pe Cararuia cand ajung? E ora 8 aproape..Strada s-a deschis cu tamtam dar acum?

 2. Andrei says:

  Pe soseaua Giurgiului este blocata circulatia tramvaielor Dl Daniel Baluta.

 3. Oana says:

  Buna ziua,

  Se are in vedere faptul ca pe str Cararuia nu se poate urca din cauza zapezii? A fost deschisa strada cu mare fast insa daca se doreste a fi o alternativa la traficul aglomerat de pe Calea Vacaresti ar trebui curatata …

 4. Viorelia says:

  B ziua, str.Huedin are doua artere, una prin fata blocului cu 10 etaje si dimineata am vazut un utilaj si cealalta prin fata blocului cu 4 etaje unde este intrarea in biserica Sf.Mihail si Gavril si utilajele nu dezapezesc si aceasta artera. In prezent este zapada si se circula f greu. Domnule Primar ce este de facut in continuare ca sa nu mai fim ocoliti?

 5. octavian says:

  Daaa arata bine in poze păcat ca sunt scumpe la vedere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *