Poliția Locală este 24 de ore din 24 la dispoziția locuitorilor din Sectorul 4 pe perioada avertizării de ger

Având în vedere avertizarea de ger emisă de către meteorologi, vreau să vă informez că Poliția Locală Sector 4 se află încă dimineață pe teren, în mai multe zone din sectorul 4 pentru a oferi cetățenilor ceai cald și pentru a-i informa în legătură disponibilitatea lor, 24 de ore din 24, pentru a evitarea unor situații neplăcute sau, pur și simplu, pentru a ajuta în caz de nevoie.

De asemenea, vreau să știți că, așa cum au făcut și nopțile trecute, polițiștii locali ai Sectorului 4 vor patrula pe străzile sectorului până la ridicarea avertizării de ger, pentru o oferi ajutor locuitorilor și pentru a identifica persoanele fără adăpost cu misiunea de a le conduce la centrele de primire, pentru găzduire și pentru oferirea de hrană caldă.

Vă reamintesc faptul că, începând din 5 ianuarie, am organizat șase puncte de prin ajutor în sectorul 4, unde asistenții sociali distribuie ceai cald populației și  acordă sprijin persoanelor fără adăpost, până la preluarea lor de către personalul specializat din cadrul DGASPC Sector 4. Aceste puncte vor funcționa, de asemenea, până la ridicarea avertizării de vreme extrem de rece.

Gasiti mai multe detalii in comunicatul de presa oficial

politia locala

4 Comments

 1. Diana Trandafir says:

  Observ ca lucrurile se schimba in bine in sector după o lunga stagnare. Dacă v-ați ocupa și de asfaltarea șoselelor principale, acestea fiind Șoseaua Giurgiului și străzile Turnu Măgurele și Luica ar fi minunat! Sunt nevoită sa fac acest drum in fiecare drum in fiecare dimineața și seara iar in Weekend sa merg cu mașina la service. Am aprecia cu toții și mai mult activitatea dumneavoastră!

 2. tereza says:

  Acum ca in sfarsit a inceput scoala, ar fi nemaipomenit daca ar fi stransa zapada de pe starda Aliorului, si copii nostri nu ar mai fi nevoiti sa mearga pe mijlocul strazii!
  Consider ca drumul spre scoli si spitale trebuie sa reprezinte o PRIORITATE, dar asta nu trebuie sa insemne ca daca poarta unei astfel de institutii este dezapezita, este si calea de acces catre ea.
  Va rog sa aveti in vedere si grija de copiii acestui sector.

  • Daniel Băluță says:

   Bună ziua! Vom ajunge în scurt timp și în acestă zonă. Prioritar a fost să asigurăm accesul pietonal către școli și grădinițe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *