Strada Turnu Măgurele a fost asfaltată

Menționam, pentru dumneavoastră, în urmă cu puțin timp, faptul că 34 de străzi din Sectorul 4 vor fi asfaltate.

Astăzi, vă anunț bucuros că una dintre străzile din Sectorul 4 care reprezenta o problemă pentru traficul din zonă, din cauza gropilor foarte multe existente, a fost asfaltată, iar acum traficul poate să se desfășoare normal în această arie. Este vorba despre strada Turnu Măgurele, plină de gropi care îngreunau traficul și nervii conducătorilor de autovehicule. Fiecare groapă a fost acoperită cu asfalt, astfel că acum se poate circula în voie.

Treptat, alături de colegii mei, ne ocupăm de toate străzile care sunt incluse în programul de asfaltare, și în măsura în care timpul și resursele ne permit, încercăm să rezolvăm fiecare sesizare pe care o primim din partea dumneavoastră. În urmă cu câteva zile vă vorbeam despre faptul că, în urma sesizărilor primite, am reabilitat intersecția dintre Bulevardului Metalurgiei cu Drumul Gilăului, zonă în care lipsea cu desăvârșire trecerea de pietoni și unde pericolul accidentelor era iminent, din această cauză.

 

 

 

 

4 Comments

  1. dan says:

    Dincolo de asfaltare cel mai bun lucru pe care l-ati facut este ca ati reabilitat intersectia dintre Bulevardul Metalurgiei cu Drumul Gilaului, ca aici lipsea pana si tre3cerea de pietoni si din acest motiv au avut loc multe accidente in zona asta

  2. raluca says:

    Ma bucur sa observ ca va miscati atat de repede si ca deja ati inceput sa asfaltati. Stam foarte prost la capitolul infrastructura rutiera dar sunt sigura ca daca veti avea timp si resurse veti rezolva si aceasta problema majora.

  3. oana says:

    Sunt mandra ca v-am sustinut inca de la inceput! Sunteti atat de aproape de noi locuitorii sectorului 4, discutati cu oamenii de rand despre problemele pe care le au si rezolvati aceste probleme cu o rapiditate care sete de apreciat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *