Da, în Sectorul 4, se lucrează la reabilitarea termică

Prin toate mijloacele de comunicare de care dispun – începând de la pagina de Facebook și blogul din mediul online, și până la publicațiile scrise și printate și la întâlnirile pe care le am cu locuitorii Sectorului 4 cât se poate de des, am ținut să vă țin mereu la curent cu situația rebailitării termice în sectorul nostru.

Problema anvelopărilor este prioritară în Sectorul 4, iar acest lucru nu l-am dedus nici singur, nici doar alături de colegii mei, ci dumneavoastră l-ați decis; acest aspect reiese ca fiind cel mai discutat în cadrul întâlnirilor cu insitituția Primăriei, și de aceea el trebuie să fie prioritatea noastră numărul 1.

Observ că mi se atrage atenția în continuare asupra faptului că, deși am vorbit atât de mult despre problema reabilitării termice în Sectorul 4, și am încercat să asigur în fața dumneavoastră o transparență totală vizavi de evoluția acestui proiect, încă nu se întâmplă nimic.

Ba da, se întâmplă. Se întâmplă că am găsit finanțare și pentru anii umători. Se întâmplă că, până la finele anului 2016, 155 de blocuri vor fi anvelopate. Se întâmplă că 18 blocuri din Sectorul 4 au deja schelele puse, și se lucrează.

Este necesar să dăm dovadă de răbdare și înțelegere. Nu vorbim despre un proiect nesemnificativ, ci despre unul de o importanță majoră pentru Sectorul 4. Vorbim despre un proiect la care nu s-a făcut nimic, vreme de 8 ani. De aceea, reabilitarea termică în Sectorul 4 trebuie privită în perspectivă și înțeleasă ca un proiect pe termen mediu și lung.

Vă invit să vizionați, pe pagina mea de Facebook, un material video care vă prezintă în imagini situația anvelopărilor în sectorul nostru, la momentul actual:

https://www.facebook.com/daniel.baluta.ps4/videos/1595467914077150/

3 Comments

  1. mihai says:

    Stim ca este nevoie de multa rabdare pentru terminarea unui astfel de proiect de importanta majora pentru sectorul nostru si va sprijinim in acest sens. Toata lumea trebuie sa lase rautatile deoparte si sa inteleaga ca acest proiect este pe termen lung.

  2. dan says:

    Sunteti de respectat pentru faptul ca ati facut dintr-o solicitare a oamenilor prioritatea dvs. numarul 1. Chiar era primordial sa va ocupati de reabilitarea termica pentru ca este una dintre problemele majore cu care se confrunta sectorul nostru.

  3. razvan says:

    Reabilitarea termica este una dintre cele mai mari probleme pe care le are sectorul nostru. sunteti de apreciat ca desi aveti doar cateva luni de interimat ati reusit sa va implicati atat de profund in rezolvarea problemelor majore ale sectorului 4.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *