„Primăria este a oamenilor” – una dintre concluziile întâlnirilor cu locuitorii Sectorului 4

Întâlnirile cu locuitorii Sectorului 4 continuă
April 15, 2016
Da, în Sectorul 4, se lucrează la reabilitarea termică
April 17, 2016

„Primăria este a oamenilor” – una dintre concluziile întâlnirilor cu locuitorii Sectorului 4

Am vorbit de foarte multe ori, în ultima perioadă, despre cât de mult prețuiesc și prioritizez întâlnirile cu cetățenii Sectorului 4. Nu are sens să vă enumăr, din nou, argumentele care mă fac să cred că acest tip de acțiune este una dintre cele mai benefice modalități prin care problemele comunității noastre pot fi rezolvate.

Aș vrea, cu toate acestea, să vă vorbesc despre o întâlnire pe care am avut-o astăzi cu o asociație de proprietari din Sectorul 4, care m-a emoționat foarte mult. Am discutat, în cadrul întâlnirii, despre situația anvelopărilor, care, așa cum am stabilit și anunțat de mai multe ori până în prezent, reprezintă preocuparea majoră atât a cetățenilor din Sectorul 4 cât și a mea și a colegilor mei. Știți deja că am depus eforturi considerabile în acest sens și că lucrurile s-au pus în mișcare. Am explicat procedurile prin care funcționează și am încercat să ofer cât mai multe informații relevante oamenilor, în așa fel încât perspectiva lor asupra proiectelor de reabilitare termică să fie una corect înțeleasă.

M-a emoționat, însă, concluzia la care a ajuns grupul de locuitori cu care am stat astăzi de vorbă: Primăria este a oamenilor; noi toți, ca și comunitate, suntem Primăria. Dacă din discuțiile purtate, oamenii au reușit să înțeleagă acest lucru singuri, înseamnă că am făcut un mare pas înainte înspre solidificarea relației dintre instituție și cetățeni. Pentru că fără o înțelegere reală a faptului că doar colaborând putem dezvolta comunități, este imposibil să evoluăm.

 

20160416_104723

 

20160416_104810

 

20160416_105113

 

20160416_105339

3 Comments

  1. mirela says:

    Aveti toata admiratia mea pentru modul in care prioritizati intalnirile cu cetatenii sectorului 4. Este extrem de important pentru noi ca dvs sa fiti atat de interesat sa comunicati cu noi, ca va pasa de problemele noastre si ca incercati sa le solutionati.

  2. lucian says:

    Sunteti primul si singurul candidat care recunoaste ca primaria este a oamenilor iar asta este de apreciat pentru in general lumea nu prea admite faptul ca primaria trebuie sa deserveasca doar cetatenii si problemele lor. Cat despre intalnirile dvs cu locuitorii sectorului 4, este cea mai inteleapta decizie pentru ca aceste intalniri sunt extrem de benefice pentru rezolvarea problemelor sectorului nostru.

  3. calin says:

    Sunteti singurul care admite ca primaria este a oamenilor. Daca lumea te voteaza este normal sa tii cont si de parerea lor si sa incerci sa rezolvi problemele pe care le au.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *