Întâlnirile cu locuitorii Sectorului 4 continuă

Fiecare întâlnire pe care o am cu locuitorii Sectorului 4 înseamnă un pas în plus pentru rezolvarea problemelor cu care comunitatea noastră se confruntă. Iar pentru mine și colegii mei, a ne afla față în față cu cei pe care îi reprezentăm și a încerca împreună să determinăm cum anume soluționăm și prioritizăm nevoile comunității Sectorului 4 reprezintă o adevărată provocare.

În urmă cu câteva zile, am participat la o altă întâlnire cu o asociație de proprietari din Sectorul 4, și am reușit să discutăm principalele probleme care ne preocupă. Am avut ocazia de a le explica locuitorilor situația reabilitărilor termice, proiect care se află în desfășurare și pentru care am identificat finanțare până în anul 2018 inclusiv, și, totodată, am răspuns punctual întrebărilor oamenilor referitoare la acest subiect. De asemenea, am avut ocazia să discutăm și despre hotărârea Consiliului Local al Sectorului 4 referitoare la plata impozitului pe locuințe: conform acesteia, persoanele care înregistrează un venit mai mic decât salariul minim pe economie, sunt scutite de plata acestui impozit.

Vom continua să informăm cetățenii și să determinăm împreună cum putem soluționa nevoile prioritare ale Sectorului 4, iar în acest proces, întâlnirile cu locuitorii joacă un rol foarte important.

3 Comments

  1. andrei says:

    Plata impozitului pe locuinte este un subiect care ne preocupa pe toti si ma bucur sa vad ca v-ati gandit sa scutiti de la plata acestor impozite persoanele cu venituri mai mici decat salariul minim pe economie. Este unul diontre cele mai bune lucruri pe care le puteati face.

  2. cristi says:

    Speram ca aceste intalniri sa continue si dupa ce veti castiga alegerile pentru ca prin aceste intalniri cu cetatenii puteti afla cel mai bine care sunt problemele cu care se confrunta. Mentinand o relatie atat de apropiata cu cetatenii si aratandu-le respect dovediti ca sunteti cel mai bun primar pe care il putem avea

  3. diana says:

    In cazul in care veti castiga alegerile sa nu va schimbati si sa va pastrati acest obicei de a va intalni cu oamenii si a discuta despre problemele pe care le intampina. Pentru oameni conteaza enorm sa vada ca va implicati atat de mult si ca mergeti personal la intalnirile cu ei , ca mai apoi sa le solutionati problemele.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *