Încă o sesizare a unui locuitor din Sectorul 4 a fost rezolvată

Cum se vede Sectorul 4, dincolo de birourile Primăriei?
April 13, 2016
Întâlnirile cu locuitorii Sectorului 4 continuă
April 15, 2016

Încă o sesizare a unui locuitor din Sectorul 4 a fost rezolvată

Am insistat, atât în postările de pe blogul meu cât și în cele de pe pagina de Facebook, să nu ezitați să îmi aduceți la cunoștință sesizările dumneavoastră. Sunt foarte multe lucruri de remediat în Sectorul 4, și unele dintre acestea pot să ajungă în atenția noastră cu foarte mare dificultate. Am considerat că, încurajându-vă să aduceți în atenția mea și a colegilor mei problemele dumneavoastră prin intermediul comunicării online, vom reuși să luăm măsuri cât se poate de rapide pentru a le rezolva.

Nu cu foarte mult timp în urmă, vă scriam AICI despre două dintre cazurile în care cetățeni ai Sectorului 4 au adus în atenția noastră probleme pe care am reușit să le remediem. Astăzi, revin cu bucurie și vă anunț că încă o sesizare primită de la dumneavoastră a fost bifată ca rezolvată:

Este vorba despre absența trecerii de pietoni din cadrul intersecției Bulevardului Metalurgiei cu Drumul Gilăului; deși pare minoră, problema nu este de neglijat, pentru că această situație poate constitui cauza multor accidente nedorite în zonă. Din fericire, datorită dumneavoastră, problema a ajuns în atenția noastră și am reușit să luăm măsurile necesare în acest sens.

13 Comments

 1. raluca says:

  Sincer cand am vazut prima data pe facebook postarea dvs in care ne rugati sa va sesizam pe pagina de facebook problemele pe care le intampinam in sector am crezut ca este doar o tactica electorala dar observ cu admiratie si surprindere ca v-ati tinut de cuvant. Pentru noi este foarte important ca va respectati promisiunile pentru ca asta ne da incredere ca veti face o treaba excelenta in calitate de primar al sectorului nostru.

  • Daniel Băluță says:

   Vă mulțumesc mult pentru aprecieri! Și vă asigur că prioritatea mea este să fac lucruri, nu doar să vorbesc despre ele. Mă bucur că acest lucru se vede. O săptămână frumoasă vă doresc!

 2. Guilhem says:

  Buna ziua,
  Am si eu o sezisare: pe strada sfantul Ilie, este o masina abandonata de mult timp cu numar de inmatriculare B-13-JOC. Acesta masina este cunoscuta de politia locala sector 4 dar nu a fost ridicata.

  • Daniel Băluță says:

   Bună ziua! Așa cum am mai spus, puteți face chiar dumneavoastră o sesizare la Poliția Locală, iar în acel moment un echipaj va veni a fața locului, va verifica situația și va lua măsurile care se impun, adică va ridica respectiva mașină. Chiar vă rog să acceptați să fiți martor la ridicarea mașinii, așa cum le recomand tuturor celor care dintr-un simț civic real fac astfel de sesizări. Și vă mulțumesc în același timp pentru mesaj. O săptămână frumoasă vă doresc!

 3. oprica simona says:

  Buna ziua,
  va supun atentiei dvs.urmatoarea problema legata de valoarea taxei de parcare perceputa de Primaria Sector 4. In opinia mea,este o suma mai mult decat simbolica si din acest motiv foarte multe masini,de ani de zile, intr-o stare de degradare substantiala,este evident ca nu vor mai fi folosite vreodata ,ocupa loc de parcare (pt.ca nu-i asa orice isi poate permite 60lei/an/loc) dintr-un motiv numai de proprietari stiut.Cred ca acest domeniu trebuie manageriat cu mai multa eficienta pt.a putea acoperi nevoia reala de locuri de parcare.
  Eficient cred ca ar fi dintr-o taxa mai mare ,banii colectati sa se foloseasca pt.amenajarea de parcari de care stim cu totii ca are atata nevoie sectorul nostru.
  Un alt aspect este legat de imposibilitatea ridicarii masinilor parcate in spatii in care parcarea este interzisa.Este o multidudine de masini parcate mai ales in apropierea trecerilor de pietoni si pur si simplu chiar daca nu ai viteza,nu vezi cand pietonul vine dintre masini.Daca s-ar putea gasi o solutie legislativa echitabila ar fi in beneficiul tuturor.
  P.S. -pt.cei ce ma vor acuza,pt.ca aprioric am aceasta banuiala,detin un loc de parcare.

  • Daniel Băluță says:

   Bună ziua! Mulțumesc pentru sugestie! Cu siguranță voi ține cont de ea și le voi cere colegilor de la Serviciul Parcări să o întemeiezeze pe textele legale pentru a putea fi aplicată.

 4. ionut says:

  Conteaza enorm pentru noi sa stim ca ne putem baza pe dvs ori de cate ori avem cate o problema. Iar aceste sesizari pe care noi vi le semnalam si dvs le rezolvati atat de rapid ne da incredere ca veti face o treaba foarte buna in sectorul nostru in calitate de primar.

 5. emilia says:

  Buna ziua,
  Doresc sa va aduc la cunostiinta o problema referiroate la reabilitarea blocurilor .Pe strada Pictor Stefan Dimitrescu nr.5, bl.3 a fost inceputa reabilitarea blocului in luna aprilie 2016, pana in acest moment nu s-au terminat lucrarile iar constructorul afirma ca nu a mai primit bani de la Primarie.In fapt lucraririle au fost intrerupte de nenumarate ori fara un motiv plauzibil.Va rog sa imi spuneti in aceste conditii cand estimati ca se vor termina lucrarile si daca aceste lucrari executate pana acum au fost verificate de catre cineva din Primarie ( avand in vedere ca banii pentru acestea au fost dati de acesta institutie).Multumesc frumos.

  • Daniel Băluță says:

   Bună ziua! Lucrările sunt monitorizate permanent. Nu putem estima momentan data finalizării, întrucât constructorul trebuie să ne facă această estimare.

 6. emilia says:

  Buna ziua,
  Va mltumesc pentru raspuns, dar din pacate nu ati raspuns la intrebarea daca este adevarata afirmatia constructorului ca nu a mai primit bani pentru continuarea lucarilor.Multumesc.

 7. emilia says:

  Revin cu completare la intrebarea de mai sus cu rugamintea de a-mi raspunde si sa precizati in cazul in care este adevarata afirmatia constructorului ca nu a primit bani pentru continuarea lucrarilor, cand estimati ca aceasta problema va fi rezolvata, avand in vedere ca suntem in luna octombrie iar lucrarile sunt incepute din luna aprilie 2016.Estimarea precum ca, constructorul face estimarea lucrarilor mi se pare nejustificata.Din punctul meu de vedere aceasta lucrare trebuie sa aiba termen clar de executie, nu estimare a lucrarilor pe parcursul executiei.
  Multumesc,

 8. Costin says:

  Domnule Primar as dori sa va aduc la cunostinta doua probleme. 1: in urma reabilitari ghenelor de gunoi dintre Moldovit bl 3 si bl 5 aceste ghene de beton gen garaj au devenit dormitoare pt. oameni strazi si wc publice pt anumite persoane mai ales in spatele acestora. Va atasej poze cu spatele acestor ghene pline de rahați. Vred ca o soluitie ar fi inchidera sa nu se poata intra in spate lor. Cea dea 2 problema ar fi masinile de pe trotuar caŕe impiedica circulatia copiilor care merg catre scoala 93 si gradinita. Masinile care sunt parcate in fata str. Moldovita 11. Bl3. Si moldovita 13 bl 5 precum si trotorului din fata cresei care se afla langa scoala. Aceasta traseu pe care copii nostri il fac dinspre casa si scoala il fac pe carosabil cu un singura banda iar acesta banda de circulatie este plina de masini care scurteza drumul dintre str. Emil Racovita si Sos Berceni. Pe acest drum cei din bl em6 din MOLDOVITA 6 au facut cere pt montare de stalpi pt a bloca accesul mainilor pe trotuar cea ce v-am ruga daca se poate monta si fata bl. 3 bl.5 si in fata cresei de langa scoala. Multumesc in numele parintilor care se plang de aceasta problema

  • Daniel Băluță says:

   Bună ziua! Am luat act de sesizarea dvs.și voi dispune măsuri în vederea remedierii celor sesizate.Vă puteți adresa și direct Poliției Locale Sector 4, numărul lor de la dispecerat este 021.9441. Vă mulțumesc!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *