Cum se vede Sectorul 4, dincolo de birourile Primăriei?

Încă de când ocup funcția de Primar Interimar al Sectorului 4, preocuparea mea esențială a fost să petrec cât mai mult timp printre oameni, să le ascult problemele și să aud direct de la ei ce nevoi au, pentru ca, ulterior, să pot să creez, alături de colegii mei, o imagine de ansamblu asupra problemelor cu care se confruntă Sectorul 4.

Voi continua această activitate, pentru că încă o consider esențială pentru a reflecta realitatea așa cum este ea, pentru a dezvolta soluții viabile pentru fiecare problemă în parte și pentru a prioritiza corect și onest nevoile principale pe care comunitatea noastră le are.

Dacă în cadrul Primăriei, eu și colegii mei luăm act de problemele existente prin intermediul sesizărilor, lucrurile stau altfel pe teren: cetățenii își doresc în primul rând să fie ascultați și înțeleși atunci când își expun problemele, și apoi să primească lămuriri referitoare la aspectele de ordin administrativ pe care le înțeleg. Într-o conversație directă cu locuitorii Sectorului 4, se schimbă perspectiva complet: hârtiile se transformă în strângeri de mână, întrebări și preocupare, iar acest lucru este un factor care ne oferă o mai bună înțelegere asupra felului în care oamenii percep problemele și implicit asupra soluțiilor care trebuie găsite și aplicate.

Susțin – și nu este pentru prima dată când afirm acest lucru – că doar împreună putem să transformăm în bine comunitatea pe care fie o reprezentăm, fie în care trăim și cu care ne identificăm. Și fără o înțelegere corectă a oamenilor și a nevoilor lor, acest lucru nu este posibil.

3

7

9

 

4

3 Comments

  1. ionela says:

    Sunteti de admirat pentru felul in care va preocupati cu adevarat de problemele oamenilor. Sper ca lumea sa aprecieze ceea ce faceti pentru sectorul nostrusi sa va voteze pentru ca avem mare nevoie de oameni ca dvs. care sa faca lucruri,nu doar sa promita in zadar.

  2. adrian says:

    Ati facut o treaba excelenta ca primar interimar si sunt convins ca va veti respecta toate promisiunile facute si pe viitor cand veti incepe mandatul de primar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *