Sporirea efectivelor Poliției Locale: zero incidente pe parcursul weekend-ului în parcurile din Sectorul 4

După cum v-am informat într-o postare recentă pe pagina mea de Facebook, am dispus ca, în fiecare weekend, efectivele de Poliție Locală să fie sporite.

Astăzi vă anunț că prezența polițiștilor locali în parcurile pe care le administrăm, într-un număr mai mare decât de obicei, a avut efectul scontat, întrucât în weekendul trecut, nu s-a înregistrat nici măcar un singur incident de tulburare a liniștii și ordinii publice.

Mă bucură, pe de-o parte, faptul că agenții noștri au dovedit, încă o dată, că pot să-și facă treaba în mod profesionist și, pe de altă parte, faptul că toți cei care au trecut prin cele două parcuri au înțeles că polițiștii se află printre ei pentru a le asigura protecția, nu pentru a le îngrădi drepturile.

9 Comments

 1. ramona says:

  Ar fi perfect daca ati transforma aceasta masura intr-una permanenta. Siguranta este una dintre cele mai mari probleme ale acestui sector.

 2. andra says:

  Felicitari pentru modul impecabil in care va faceti datoria de primar. Sunt mandra ca v-am votat.

 3. Petrescu says:

  Politisti locali -nu agenti

 4. simona says:

  Sa inteleg ca aceasta masura ramane definitiva, cel putin in weekend?

 5. Mihai says:

  Domnule Primar,
  De ordinea si linistea publica din parcurile dintre blocuri cine se ocupa?;de sesizarile pe care Politia Locala Sector 4 le primeste,se ocupa cineva?
  Sa stim si noi daca ne mai obosim sa-i sesizam sau ne indreptam spre altcineva,care,ne poate rezolva si noua problemele.Va multumesc!

 6. cristina says:

  De apreciat initiativa dvs dar am aprecia si mai mult daca aceasta sporire a efectivelor politiei locale ar avea loc si in timpul saptamanii, si in mai multe locatii, nu doar in parcuri.

 7. claudiu says:

  Aceasta actiune se va desfasura si in acest weekend?

 8. Bogdan Ioanid says:

  Domnule primar, sunt de parere ca nu ar fi rau daca domnii dela Politia Locala ar acorda amenzi pentru parcarea pe trecerile de pietoni, la dublaj sau chiar in locurile unde este interzisa oprirea! Multi pietoni sunt in pericol cand traverseaza deoarece soferii nu ii pot observa din cauza masinilor parcate neregulamentar! Si eu sunt sofer dar sunt si parinte iar cand traversez Bd. C-tin Brancoveanu impreuna cu fetita mea mi se pare adevarata aventura! Va rog sa descurajati nesimtirea unora care ar parca si dea latul strazii daca acolo au ei treaba! Cu respect!

  • Daniel Băluță says:

   Bună ziua! Colegii de la Poliția Locală fac zilnic acest lucru. Sper că, în curand, oamenii vor înțelege că așa nu se mai poate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *