Agenții economici din Parcul Orășelul Copiilor au început deja demersurile pentru intrarea în legalitate

Agenții economici din Parcul Orășelul Copiilor, a căror activitate a fost suspendată temporar, au început demersurile pentru intrarea în legalitate, așa cum am dipus în urma controlului despre care v-am vorbit zilele trecute.

Mă bucură faptul că aceștia au înțeles că, înainte de toate, cel mai important aspect este siguranța copiilor care folosesc echipamentele de agrement, echipamente care nu vor fi repuse în funcțiune decât atunci când vom avea garanția că nu reprezintă niciun pericol pentru micuți.

În același timp, vreau să îi asigur pe cei care dețin aparatele de joacă de toată deschiderea și sprijinul administrativ din partea Primăriei Sectorului 4 pentru obținerea documentelor necesare funcționării în legalitate.

6 Comments

 1. calin says:

  Era cazul sa luati masuri drastice in cazul agentilor economici din acest parc pentru ca ne pun sanatatea in pericol, si in special pe cea a acopiilor.

 2. maria says:

  Aceste masuri trebuiau luate de mult timp dar ma bucur ca ati venit dvs sa va ocupati de ele si ca v-ati ocupat de aceste probleme inca din primele luni de mandat.

 3. florin says:

  Mi se pare normal ca toti agentii economici din parcul asta si nu numai sa fie in legalitate si ma bucur ca aceasta problema a fost una dintre primele de care v-ati ocupat.

 4. oana says:

  Ar trebui ca astfel de controale sa faceti in tot sectorul, sa nu mai existe nici macar un loc care sa nu fie intrat in legalitate.

 5. claudiu says:

  Deci se poate sa fie si in legalitate, dar numai dupa ce vad ca exista pericolul de a-si pierde afacerile. Felicitari ca ati facut acele controale si ati descoperit aceste nereguli care le puteau pune in pericol sanatatea sau siguranta copiilor nostri.

 6. cosmin says:

  Cam tarziu dar din pacate asa merg lucrurile in tara asta, de abia dupa ce sunt amendati sau vad ca si-ar putea pierde afacerile, incearca sa intre in legalitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *