Precizări pe marginea deciziei de sistare a activității echipamentelor de joacă din Parcul Copiilor

Astăzi am dispus sistarea temporară a funcționării echipamentelor și aparatelor de joacă din Parcul Orășelul Copiilor, după ce echipele de control ale Primăriei au descoperit o serie de nereguli care puneau în pericol siguranța celor mici. Așa cum am mai spus, siguranța oamenilor din Sectorul 4 este prioritară. Iar în momentul în care vorbim despre siguranța copiilor nu cred că trebuie să existe îndoieli asupra deciziei de oprire a activității din locația vizată de control, deși sunt conștient că nu este plăcut ca în plină vară să apară astfel de probleme.

Echipele care au participat la verificări, atât din partea Primăriei, cât și a altor instituții de control abilitate, au descoperit o serie de nereguli de neacceptat, dintre care amintesc: deficiențe tehnice, instalații improvizate, nereguli de ordin legal, respectiv lipsa avizelor de funcționare sau a autorizatiei de construire, sau branșarea ilegală la utilități.

Fac și pe această cale un apel la agenţii economici, să intre cât mai repede în legalitate, altfel voi fi nevoit să dispun sistarea permanentă a desfășurării activității.

De asemenea, vă anunț că Primăria Sectorului 4 va oferi tot sprijinul agenților economici în vederea obținerii documentelor administrative necesare, însă, și subliniez acest aspect, doar în situația în care sunt respectate prevederile legale.

Nu în ultimul rând, vă informez că am sesizat personal Comisia de Disciplină cu privire la nerespectarea sarcinilor de serviciu din partea unor responsabili din cadrul Autorității Locale Sector 4, iar aceasta va stabili măsuri administrative în funcție de gravitatea abaterilor.

6 Comments

 1. daniela says:

  Desi multi va blameaza pentru acesta masura pe care ati luat-o, eu va multumesc ca va pasa de siguranta copiilor nostri si ca in acest sens ati dispus sistarea activitatii acestor echipamente de joaca.

 2. Angelica says:

  Multumim domnule Daniel Baluta .pt asta va apreciez si mai mult ,siguranta copiilor nostri este cea mai importanta iar eu in numele copilului meu de 1 an si 4 luni pe care il dadeam deseori in diferite comedii in parc va multumesc inca o data!

 3. oana says:

  Nu inteleg de ce face lumea atata tam-tam pe aceasta tema. Cand este vorba de siguranta copiilor ar trebui sa aprecieze gestul dvs.

 4. Lăzărescu Maria says:

  Felicitări pt tot ce faceri si mult succes!!!

 5. andra says:

  Aceasta actiune reprezinta unul dintre cele mai bune lucruri pe care le-ati facut pana acum si sper sa continuati in acest ritm pana la sfarsitul mandatului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *