Sectorul 4, prezent la evenimentele ocazionate de implinirea a 140 de ani de la înființarea Crucii Roșii Române

Crucea Roșie Română a împlinit, ieri, 4 iulie, 140 de ani de la înființare, evenimentul fiind marcat prin dezvelirea uneii plăci aniversare, la sediul Crucii Roșii Române din București, în prezența Alteței Sale Regale Principesa Moștenitoare Margareta a României, care este și Președintele Societății Naționale de Cruce Roșie din România, dar și printr-o recepție la Palatul Elisabeta.

De la evenimentele dedicate celor 140 de ani de la înființarea Crucii Roșii Române nu a lipsit nici Primăria Sectorului 4. Din partea administrației locale a fost prezentă Luminița Toderașcu, care i-a și înmânat Alteței Sale Principesa Margareta o plachetă cu însemnele Sectorului 4.

Deși scriu aceste rânduri cu o zi mai târziu decât mi-aș fi dorit, vreau să urez Crucii Roșii Române și tuturor celor implicați în această nobilă activitate umanitară La mulți ani!

În același timp, vă reamintesc faptul că între Primăria Sectorului 4 și Crucea Roșie (prin Crucea Roșie Sector 4) există o relație excelentă de colaborare, care ne-a permis să demarăm deja o serie de proiecte extrem de importante, despre care am scris într-un articol anterior, pe care vă invit din nou să îl lecturați.

1 Comment

  1. diana says:

    Ma bucur ca aveti o relatie de colaborare atat de buna cu cei de la Crucea Rosie si sper sa reusiti sa duceti pana la capat cu bine toate proiectele pe care le-ati inceput cu ei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *