Astăzi am demarat noi discuții cu reprezentanții Băncii Europene de Investiții în vederea obținerii de noi finanțări pentru Sectorul 4

În cursul zilei de azi am avut o întâlnire extrem de importantă cu reprezentați ai Băncii Europene de Investitii, întâlnire în cadrul căreia am discutat despre continuarea proiectelor care se află deja în derulare, implicit despre finanțarea Programului de Reabilitare Termică a Blocurilor din Sector. De asemenea, am avut și discuții punctuale legate de posibilitatea finanțării unor noi proiecte de interes major pentru locuitorii Sectorului 4.

În primul rând, pentru că mulți dintre dumneavoastră mă întrebați ce se întâmplă cu reabilitarea termică a blocurilor din Sectorul nostru, vă informez că acest subiect a fost cuprins în discuție, iar veștile sunt excelente. Mai exact, contractul pe care îl avem în derulare cu instituția financiară europeană pentru reabilitarea termică a blocurilor din Sectorul 4 va continua în termenii prevăzuți.

În cadrul întâlnirii cu reprezentanții BEI am vorbit și despre obținerea de finanțări pentru reabilitarea clădirilor școlilor din Sectorul 4 și, de asemenea, despre obținerea de fonduri pentru amenajarea unor parcări de tip park&ride în zone precum Dimitrie Leonida, Big Berceni și Brâncoveanu.

3 Comments

  1. adrian says:

    Speram ca aceasta intalnire sa va ajute sa obtineti toate finantarile de care aveti nevoie.

  2. cristina says:

    Felicitari ca ati reusit sa rezolvati problema cu reabilitarea termica! Tineti-o tot asa!

  3. radu says:

    Suna destul de interesante subiectele pe care le-ati discutat cu reprezentantii bancii europene de investitii, speram sa si duceti pana la acapat proiectele pentru care ati obtinut noi finantari de la acestia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *