Poliția Locală Sector 4 va mobiliza, atât ziua, cât și noaptea, minim 20 de echipaje pentru creșterea siguranței și ordinii publice

Am avut astăzi o ședință de lucru cu Poliția Locală a sectorului 4, în cadrul căreia am stabilit sporirea efectivelor aflate pe stradă, în contact direct cu cetățenii, așa cum aceștia mi-au cerut la fiecare întâlnire pe care am avut-o în teren. Pentru a crește climatul de siguranță și ordine publică, numărul de echipaje Poliția Locală va mobiliza, atât ziua, cât și noaptea, minim 20 de echipe.

Le-am cerut colegilor mei să manifeste mai mult respect și mai multă grijă față de locuitorii sectorului, dar în același timp am solicitat mai multă exigență pentru toți cei care încalcă legea. Fie că vorbim despre traficanții de țigări, de cerșetori sau de posesorii de câini care nu strâng mizeria în urma animalelor, cu toții trebuie sancționați dacă în urma acțiunilor de prevenție lucrurile nu se îmbunătățesc.

Totodată, am reiterat faptul că voi avea toleranță zero pentru orice posibilă faptă de corupție care ar putea să implice angajați ai Poliției Locale, fie că vorbim despre agenți de la „Rutieră”, de la „Mediu”, control comercial sau de la disciplina în construcții.

4 Comments

 1. raluca says:

  Unul dintre lucrurile pentru care va apreciez foarte mult este faptul ca puneti mare pret pe siguranta cetatenilor.

 2. cristina says:

  Chiar aveam nevoie sa luati aceasta masura si speram ca in acest fel ne vom simti si vom fi mai in siguranta in sector.

 3. mihaela says:

  Felicitari ca faceti din siguranta noastra o prioritate, va multumim pentru acest lucru.

 4. mihai says:

  Aveam mare nevoie ca Politia Locala sa se implice mai mult, stam destul de prost la capitolul siguranta in acest sector.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *