Angajații Primăriei Sectorului 4 donează sânge pentru semenii noștri aflați în suferință

Știți deja că spitalele din București se confruntă cu o criză majoră de sânge, poate cea mai gravă din ultimii ani. Și la fel de bine știți că putem ajuta la modul concret, donând în aceste zile sânge pentru semenii noștri care se află în suferință.

Am făcut un apel către toți angajații din aparatul Primăriei Sectorului 4 să meargă și să ajute, și vă anunț că la îndemnul meu au răspuns deja foarte mulți dintre colegii mei. Până la sfârșitul acestei săptămâni estimez că aproximativ o sută de angajați ai Autorității Locale Sector 4, care s-au oferit voluntari, vor merge la Centrul de Transfuzie Sanguină al Municipiului Bucureşti.

Le mulțumesc tuturor pentru că au răspuns apelului meu!

De asemenea, în calitate de medic, vă invit și pe dumneavoastră, cei care citiți aceste rânduri, să mergeți și să donați. Acest apel nu se îndreaptă doar spre locuitorii din Sectorul 4, ci spre toți bucureștenii.

Închei aceste rânduri cu alte câteva informații de care trebuie să țineți cont dacă vreți să dați curs acestui apel: pot dona femeile cu greutate de minim 50 kilograme și bărbații cu greutatea minimă de 60 kilograme; nu trebuie să fi consumat alcool cu cel puțin 48 de ore înainte de a dona și trebuie să mâncați înainte.

2 Comments

  1. daniela says:

    Foarte frmuos gestul dvs si al angajatilor dvs si speram ca va vor urma aceasta initiativa cat mai multe persoane.

  2. ionela says:

    Datorita postarii dumneavoastra am mers si eu astazi sa donez sange.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *