Sectorul 4 este pregătit pentru deszăpezire!

Aseară am efectuat inspecția utilajelor pe care le vom folosi anul acesta în timpul activităților de deszăpezire și sunt în măsură să vă dau vești foarte bune, în special pentru locuitorii sectorului 4.

În primul rând, anul acesta avem la dispoziție un număr dublu de utilaje pentru intervenție. Mai exact, avem aproape 130 de utilaje care vor fi folosite. Acestea aparțin societății de salubrizare cu care avem contract și S.C. ADP Sector 4 SA, societate care se află în subordinea Consiliului Local Sector 4.

În al doilea rând, și foarte important, de această dată vor fi achitate doar prestațiile reale, așa că vom plăti numai ceea ce se va lucra, nu o sumă fixă!

În concluzie, chiar dacă urmează sau nu o iarnă grea, sectorul 4 nu va mai fi luat prin surprindere de căderea zăpezii.

1 Comment

  1. Dumitrescu Vlad says:

    Pe strada Panselelor sunt pregatite de interventie 2 utilaje de deszapezire noi noute. Sunt atat de noi incat pe cerul senin care este afara la aceasta ora, 12.12.2016 22:00, dar chiar din jurul orei 18 cand le-am vazut eu prima data, stau cu motorul pornit, gata sa intervina. Cine plateste motorina? Una din ele, cea care ar trebui sa imparstie si material antiderapant are nr. de inmatriculare provizoriu B 046310. Va scriu aici pt. ca nu am gasit nici un tel de sesizari la primaria sector 4.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *