Complexul Comercial Piața Sudului va fi modernizat și dotat cu 600 de parcări

Sectorul 4 este pregătit pentru deszăpezire!
December 10, 2016
Am demarat controale în toate piețele agroalimentare din sectorul 4
December 18, 2016

Complexul Comercial Piața Sudului va fi modernizat și dotat cu 600 de parcări

În condițiile în care mulți dintre cititorii blogului meu și cei care urmăresc pagina mea de Facebook m-au întrebat care sunt planurile cu Piața Sudului, respectiv complexul comercial, cred că o serie de precizări sunt mai mult decât binevenite. Spun asta pentru că există voci care afirmă că intenționez să desființez Piața Sudului, lucru total neadevărat!

Încă de la început vreau să subliniez ca acesta este doar un zvon menit submineze credibilitatea instituției pe care o conduc și nimic mai mult. Întrucât consider că Piața Sudului este unul dintre punctele nodale extrem de importante din sectorul 4, am vorbit pe această temă și în cadrul interviului pe care l-am acordat jurnaliștilor de la consacrata publicație economică, Ziarul Financiar.

Vă invit să vizionați discuția pe care am avut-o pe marginea complexului Comercial cu Sorin Pâslaru, Redactor-Șef al Ziarul Financiar, nu înainte de a preciza că Piața Sudului va beneficia, pe lângă modernizare și construirea a aproximativ 600 de locuri de parcare, și că proiectele sunt cuprinse în bugetul Sectorului 4 pentru anul 2017.

2 Comments

  1. dorel says:

    Buna seara.
    Din ce am citit si vazut in materialul filmat, nu se prea intelege ce se modernizeaza la Piata Sudului.
    Luat in considerare schita, care dintre cladiri se va moderniza ; “Piata”, “Complexul Comercial” , “Cladire” sau “Comert” ? Sau toate ? Multumesc anticipat.
    PS. Si cand vor incepe lucrarile ? Comerciantii din acea zona nu ar trebui anuntati cu ceva timp inainte ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *