Sectorul 4 celebrează Ziua Mondială a Cărții în Parcul Lumea Copiilor

Astăzi, 23 aprilie, celebrăm Ziua Mondială a Cărții și Drepturilor de Autor. Cu această ocazie deosebită, vă invităm în Parcul Lumea Copiilor la un eveniment cultural dedicat celebrării lecturii. Astăzi, între orele 19:00 – 22:00, Editura Litera oferă cadou tuturor participanților cadouri în cărți. Peste 10.000 de exemplare ce reprezintă o selecție a celor mai bune romane ale tuturor timpurilor au fost aduse special pentru acest eveniment.

Flaubert, Kafka, Agatha Christie sunt doar câteva dintre numele de autori ale căror cărți le puteți regăsi la evenimentul generic intitulat „Noaptea Cărților Deschise”. Evident, cei mici nu au fost uitați și nici excluși, astfel că puteți regăsi și numeroase volume Disney și scrieri pentru copii.

Și, pentru ca atmosfera să fie completă, dacă vă aflați în această seară în Parcul Lumea Copiilor, vă puteți bucura de o proiecție de film și de un spectacol de statui vivante.

Invit, pe această cale, toți locuitorii Sectorului 4, dar și  iubitorii de literatură, teatru, film și artă în general din Capitală, să participe la un eveniment exclusiv dedicat lecturii și artei.

2 Comments

  1. corina says:

    Am fost si eu la acest eveniment care a fost foarte reusit. Pana si copiii mei s-au bucurat de cartile primite si de spectacolul oferit. Speram sa se mai organizeze astfel de evenimente in sectorul nostru.

  2. andrei says:

    Mi-a placut sa vad la acest eveniment atatia tineri pasionati de lectura in era asta a tehnologiei. A fost un eveniment foarte reusit la care noi iubitorii de literatura, teatru si film am fost incantati sa participam.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *