Târgul de Florii și de Paște este deschis de astăzi, în Sectorul 4

În preajma acestei perioade speciale, a Sărbătorilor Pascale, Primăria Sectorului 4 organizează Târgul de Florii și de Paște. Situat în Parcul Lumea Copiilor, pe aleea de acces, târgul este creat sub genericul „Tradiții și obiceiuri de Sărbătoarea Floriilor”, oferind locuitorilor Sectorului 4 oportunitatea de a achiziționa clasicele produse alimentare necesare preparării și pregătirii mesei tradiționale pascale.

Începând de astăzi, și până la inclusiv 2 mai, pe aleea de acces din Parcul Lumea Copiilor puteți regăsi cele mai diverse oferte pentru mesele festive de Sărbătorile Pascale, aduse de către producători autentici din Sibiu, Dâmbovița, Giurgiu, Ilfov, Argeș și nu numai.

Ouăle încondeiate, cozonacii, peștele, decorațiunile specifice Paștelui, produsele artizanale, icoanele pictate pe sticlă și lemn, și, nu în ultimul rândm florile, fructele și legumele de sezon, se numără printre ofertele pe care le puteți regăsi la târg.

În fiecare zi până pe data de 2 mai, în intervalul orar 08:00 – 21:00, vă puteți bucura inclusiv de diverse surprize artistice, precum recitaluri susținute de talentații copii ai Colegiului Național de Arte „Dinu Lipatti”, și de la Centrul Cultural pentru UNESCO „Nicolae Bălcescu”, instituție de prestigiu a Sectorului 4.

 

1 Comment

  1. florin says:

    O sa merg si eu la targul asta zilele astea. Aceste targuri sunt mana cereasca pentru cei care au sotii care nu sunt prea gospodine. De abia astept sa cumpar cozonaci si alte produse traditionale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *