Sala de sport ultramodernă a găzduit primul meci de fotbal

Îmi doresc alegeri curate în Sectorul 4!
May 26, 2016
Să ne amintim de Mănăstirea Văcărești
May 28, 2016

Sala de sport ultramodernă a găzduit primul meci de fotbal

În urmă cu aproximativ o săptămână, vorbeam despre inaugurarea unei săli de sport ultramoderne în Sectorul 4. Aflată în incinta Liceului Tehnologic „Dacia” și construită cu fonduri de la Compania Națională de Investiții, sala de sport a găzduit, astăzi, primul său meci de fotbal.

Un grup de elevi au avut ocazia de a „testa” facilitățile acestei construcții extrem de utile pentru toți tinerii Sectorului 4. Mi-a făcut o deosebită plăcere să le fiu alături atât în calitate de primar, cât și de coleg de echipă în meciul de fotbal.

Mă bucură foarte mult faptul că suntem beneficiarii celei mai moderne și noi săli de sport din Sectorul 4. De fapt, vorbim despre o sală ultramodernă, dotată cu vestiare, dușuri, instalație de climatizare, tribune și, nu în ultimul rând, cu tehnologii de ultimă oră.

Îmi doresc foarte mult ca în mandatul 2016-2020, să realizez cât mai multe proiecte și investiții dedicate tinerilor din Sectorul 4 și nu numai.

5 Comments

 1. Andreea Igrisan says:

  Le-ati creat toate conditiile, de-acum nu mai au nicio scuza sa stea cu nasu-n telefoane 😀

 2. George says:

  Sa speram ca aceasta sala va fi folosita asa cum trebuie si ca va ajuta la dezvoltarea copiilor nostri.

 3. florin says:

  Imi place mult cum arata aceasta sala de sport si sper ca veti avea ocazia sa mai realizati si alte astfel de proiecte in mandatul viitor.

 4. george says:

  Fiul meu invata la aceasta scoala si este foarte incantat de conditiile pe care le-ati creat si pentru asta va multumesc. Sa nu va opriti aici cu aceste proiecte ca ar fi pacat.

 5. corina says:

  Amandoi baietii mei invata la aceasta scoala si sunt foarte incantati de aceasta sala de sport ultramoderna. Va multumim ca ne-ati motivat copii sa se indrepte mai mult catre sport care este foarte sanatos, mai ales ca in aceste vremuri ei sunt mai mult tentati de viata virtuala decat de cea sportiva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *