Îmi doresc alegeri curate în Sectorul 4!

În ultima perioadă, foarte mulți cetățeni au insistat, în cadrul întâlnirilor pe care le-am avut cu aceștia, să mă asigur că alegerile din 5 iunie se vor desfășura corect; că voința cetățenilor exprimată prin vot va fi cuvântul de ordine. Mai sunt zece zile până la alegeri, iar eu vreau să mulțumesc oamenii Sectorului 4 și să fac tot ce îmi stă în putință pentru a le asigura un cadru onest în care aceștia să își poată exprima liber preferințele pentru propriul lor viitor.

De aceea, astăzi, am decis să inițiez o campanie menită să atragă atenția asupra fraudei electorale și să încurajeze cetățenii să nu admită un astfel de comportament. Sub genericul  Alegeri curate în Sectorul 4! Spune NU mitei electorale!”, campania își dorește să prevină și să pună capăt oricărei tentative de fraudă electorală, încurajând cetățenii să respingă categoric orice fel de mită le este oferită și să sesizeze autorităților competente orice cazuri cunoscute care pot periclita corectitudinea alegerilor. 

Fac un apel, cu această ocazie, către toți cetățenii, să vină în sprijinul nostru. Iar onestitatea și implicarea dumneavoastră este completată și de măsuri administrative de prevenire, precum și de sporirea gradului de participare publică manifestat de Poliția Locală.

Primăria Sectorului 4 pune la dispoziția cetățenilor o linie telefonică gratuită dedicată exclusiv semnalării cazurilor de ilegalități și nereguli sesizate în cadrul procesului electoral. Aveți posibilitatea de a apela gratuit numărul 021.9441 și de a reclama orice tentativă de oferire de mită electorală, indiferent de forma acesteia – fie că este vorba despre sume de bani sau alte bunuri materiale.

În plus, am amplasat trei puncte fixe situate la intrările la metrou din zonele Apărătorii Patriei, Piața Sudului și Tineretului, în care polițiștii locali pot să preia de urgență sesizările cetățenilor în această privință.

De asemenea, până în data alegerilor, un comandament de asistență a cetățenilor ce reclamă încălcările legii electorale va funcționa în cadrul Primăriei Sectorului4.

Este foarte important să fiți vigilenți și să vă implicați în acest demers, pentru că este pentru prima oară când un astfel de proiect este implementat la nivelula dministrației publice locale. Îmi doresc ca la final, în Sectorul 4 să nu avem niciun fel de fraudă a vot, niciun fel de mită electorală și niciun fel de alt incident care ar putea periclita rezultatul voinței comunității de alegători a Sectorului 4. 

 

 

 

5 Comments

 1. Andreea Igrisan says:

  Ar cam fi si timpul pentru niste alegeri curate.

 2. florin says:

  Normal si civilizat asa ar fi dar la mentalitatile din tara asta este greu sa avem alegeri curate. Problema nu este doar la candidati ci si la alegatori ca multi dintre ei pretind bani sau diverse lucruri pentru a vota pe cineva anume.

 3. Marian says:

  Sa speram ca vom avea parte de alegeri curate in sectorul 4. Fara incidente. Cel mai bun sa castige.

 4. george says:

  Cu totii ne dorim alegeri curate si personal imi doresc ca rezultatul acestor alegeri sa va fie favorabil dvs.

 5. lucian says:

  Speram ca alegerile vor fi curate si fara incidente iar rezultatul sa va fie favorabil dvs. Meritati asta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *