Am inaugurat un cămin pentru vârstnici unic Capitală, în Sectorul 4

Ia atitudine: mergi la VOT!
May 24, 2016
Îmi doresc alegeri curate în Sectorul 4!
May 26, 2016

Am inaugurat un cămin pentru vârstnici unic Capitală, în Sectorul 4

Cu siguranță nu vă este străin proverbul „cine nu are bătrâni, să își cumpere”. Și cu siguranță ați ajuns, cel puțin o dată în viață, să apreciați la acest nivel persoanele în vârstă din jurul dumneavoastră.

Una dintre prioritățile mele, încă de când am preluat interimatul Primăriei Sectorului 4, a fost să construiesc un edificiu destinat persoanelor vârstnice, unde acestea să se poată bucura de tot confortul și siguranța de care au nevoie. Izvor de înțelepciune, de sfaturi și povești, bătrânii noștri sunt o ancoră pentru societate și merită tot respectul și prețuirea noastră. Pentru că ne-au crescut părinții, pentru că ne-au crescut pe noi și pentru că întotdeauna sunt cei de la care avem în permanență de învățat.

Din respect și prețuire pentru tot ceea ce reprezintă pentru noi, persoanele în vârstă merită să își trăiască bătrânețea în liniște, într-un spațiu special amenajat pentru a le oferi confortul, siguranța și atenția de care au nevoie.

Iar acum, acest loc există în Sectorul 4 și este unicul așezământ de acest tip din București, construit la standarde europene. Astăzi, am făcut recepția lucrărilor, în urma unor luni de zile de eforturi imense depuse de către colegii mei pentru finalizarea edificiului. Pe această cale, le mulțumesc pentru munca depusă pentru ca acest cămin să își poată primi oaspeții cât mai repede.

Alături de mine a fost doamna Gabriela Firea, căreia îi mulțumesc pentru susținerea oferită.

Situat pe strada Caporal Marin Grigore, in incinta Liceului Tehnologic Dacia, căminul beneficiază de un parter și trei etaje, având o capacitate maximă de 120 de persoane. Seniorii se vor bucura de atenția unor îngrijitori specializați, iar parcul frumos amenajat le va permite să se relaxeze în aer liber.

2Q7B2321

 

 

11 Comments

 1. radu says:

  Un motiv in plus sa va votez! Avem nevoie de oameni sufletisti ca dvs care ii ajuta pe cei care au nevoie! Tineti-o tot asa!

 2. razvan says:

  Faptul ca acest camin este unic in sectorul 4 spune multe despre dvs. Pentru asta si nu numai aveti votul meu.

 3. Andreea Igrisan says:

  Ei, mai sunt camine de batrani private in Bucuresti, dar e binevenit si acesta.

 4. dan says:

  Cel mai bun primar pe care il poate avea acest sector!

 5. Andreea Igrisan says:

  Mai sunt camine de batrani private, nu e chiar unic in oras, dar un lucru bun ramane un lucru bun si merita apreciat.

 6. Marian says:

  Este bine ca se gandeste cineva si la batrani. Dar sa nu ne uitati nici pe noi tinerii, domnule primar.

 7. ionut says:

  Felicitari pentru acest proiect si pentru generozitatea de care ati dat dovada.

 8. florentina says:

  Inaugurarea acestui camin pentru varstnici a reprezentat unul dintre principalele motive pentru care v-am votat.

 9. Violeta Dinca says:

  As vrea sa si funcționeze acest cămin pentru persoane vârstnice, care nici in prezent nu este funcțional!! Am înregistrat personal o intenție de colaborare in ceea ce privește serviciile sociale oferite in cămin, atât la primaria sectorului 4, cat si la Dgaspc S4 si am fost profund dezamagita de modul de soluționare a adresei înregistrate. Am primit un raspuns vag si asta doar la insistentele mele atât telefonice, cat si pe e-mail.
  Am sperat ca lucrurile se vor mai schimba in România! Dar se pare ca mai durează acest proces de schimbare…..As vrea ca lucrurile sa se înfăptuiască!

  Va mulțumesc!

  Violeta Dinca
  Președinte ACAREI
  Asistent social

  • Daniel Băluță says:

   Bună ziua! Am promisiunea de la DGASPC Sector 4 că în cel mai scurt timp o să se rezolve situația căminului de bătrâni și urmează să fie dat în folosință. Rugămintea mea, este sa luați legătura cu conducerea direcției. Va multumesc!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *