Propun o noua abordare a colaborării în cadrul Consiliului Local al Sectorului 4

După cum v-am anunțat pe pagina mea de Facebook, ieri am avut ocazia să acord primul interviu după campania electorala. Am vorbit cu jurnaliștii Bogdan Chirieac și Val Vâlcu despre perspectivele unei reforme în ceea ce privește administrația publică în Sectorul 4. Și mă refer în special la o nouă abordare a colaborării în cadrul Consiliului Local prin care să aducem un plus de valoare sectorului nostru. Astfel, îmi doresc ca în Consiliul Local fiecare structură politică să poate să aibă reprezentare dar și, așa cum am spus și în interviul de ieri, pârghii de verificare si de control. Cea mai bună soluție pentru funcționarea eficientă a Consiliului Local este susținerea proiectelor individuale. Eu cred că implicarea tuturor reprezentanților formațiunilor politice din Consiliul Local în aceste proiecte individuale ne va ajuta să atingem până la urmă scopul nostru comun, acela de a oferi cetățenilor Sectorului 4 o viață mai bună. Vreau să știți că eu cred foarte mult în acest concept nou pentru administrația locală și îl consider extrem de important pentru comunitatea locuitorilor din Sectorul 4.

6 Comments

 1. Aura Dobrescu says:

  Si cu cainii care au salas pe aleea Terasei pe terenul viran de langa locul de joaca ce facem? O institutie care sa se si ocupe oare cand va exista? O adresa si un nr de telefon concret, functional?

 2. dan says:

  Sa speram ca cei din Consiliul Local se vor ridica la inaltimea asteptarilor dvs. pentru ca lucrurile sa mearga asa cum trebuie.

 3. ady says:

  Pare interesanta aceasta noua abordare , asteptam sa vedem rezultatele punerii ei in aplicare.

 4. raluca says:

  Mie nu prea imi inspira incredere cei din Consiliul Local.

 5. lucian says:

  Sunt curios cum va fi privita aceasta noua abordare de catre cei din Consiliul Local.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *