Primele alegeri după Colectiv – Piedone și Sava joacă murdar!

CONTINUĂM ÎMPREUNĂ
June 3, 2016
Propun o noua abordare a colaborării în cadrul Consiliului Local al Sectorului 4
June 14, 2016

Primele alegeri după Colectiv – Piedone și Sava joacă murdar!

Sunt profund oripilat de tertipurile josnice la care apelează echipa Sava-Piedone, tocmai în ziua alegerilor. Un proces electoral CURAT, fără tentative de CORUPȚIE, este elementul de care avem atât de multă nevoie, atât noi, comunitatea Sectorului 4, cât și întreaga țară.

Ne-am săturat să aleagă alții pentru noi, să ni se spună cu cine să votăm pentru o sumă infimă de bani și o sticlă de ulei. Și trebuie să luăm atitudine. Doar prin vot corect, prin alegeri oneste, o comunitate poate să își aleagă viitorul.

Am votat alături de familia mea la Colegiului Național „Octavian Onicescu”. Pentru un sector prosper, pentru un viitor mai bun.

Am fost profund dezamăgit să aflu că, până la orele 12:00, poliția a arestat un număr considerabil de persoane surprinse că mobilizau fraudulos nu mai puțin de 12 grupuri de oameni către secțiile de votare din Sectorul 4. În plus, au fost surprinse mașini care se deplasau prin sector pentru a transporta oamenii la vot. 

Toate aceste lucruri s-au întâmplat după ce eu însumi am surprins indivizi care distribuiau ilegal materiale electorale care încălcau legea, și după ce întregul Sector 4 a fost împânzit noaptea trecută cu asemenea materiale compelt ilegale – de la parbrize de mașini, și până la trotuare. 

Acum două zile m-am deplasat la secția de poliție pentru a denunța faptul că au apărut conturi false, folosindu-se de identitatea mea. Astăzi, văd că aceste conturi își fac campanii de promovare plătite pe Facebook, pentru a mă denigra. ESTE INTERZISĂ orice tentativă de campanie electorală în ziua alegerilor, după cum bine știți, astfel că ilegalitatea acestor acțiuni este mai mult decât evidentă.

Și, pentru ca peisajul să fie complet, numărul meu de telefon a fost postat pe OLX, astfel că sunt asaltat cu apeluri. Această strategie de campanie este o GLUMĂ PROASTĂ și o JIGNIRE la adresa locuitorilor Sectorului 4. O jignire la adresa onestității și a corectitudinii.

Jocurile murdare, se pare că nu s-au sfârșit după episodul Colectiv. Încă există tupeu, încă există disperare și penibil.

8 Comments

 1. florin says:

  La cate magarii au facut in campania electorala era de astepta ca vor continua cu ele si in ziua alegerilor. Sa speram, ca vor plati pentru aceste ilegalitati si ne bucuram ca in ciuda tuturor acestor lucruri ati reusit sa ii invingeti.

 2. ionela says:

  Oricat de murdar au jucat Piedone si Sava, tot ati iesit invingator si ma bucur mult pentru asta.

 3. florin says:

  Felicitari !!! ne bucuram mult ca a/ti reusit sa invingeti !

 4. mihaela says:

  Era de asteptat ca Piedone si Sava vor juca murdar dar ma bucur ca in ciuda a tot ceea ce au facut tot ati reusit sa castigati.

 5. Stefan Calin says:

  In primul rand va felicit pentru castigarea alegerilor. In al 2 -lea rand imi permit sa va spun ca nu sunteti un om de cuvant si onoare. Va scriu aceste randuri deoarece pe Aleea Bran, exista abuziv deschis un magazin cu Pompe Funebre ( dvs. cunoasteti subiectul , ca doar ati fost acolo si la-ti vazut).Dupa ce dvs. a-ti venit sa stati de vorba cu alegatorii, a-ti promis ca daca nu au autorizatie de functionare, va fi inchis. Toate bune si frumoase. A 2-a zi dupa vizita dvs. magazinul a fost inchis. Din data de 07 , surpriza…… magazinul se redeschide. Nu mai comentez nimic. Las la aprecierea dvs, dar noi chiar am crezut in cuvantul si onoarea. dvs.
  Succes in noul mandat.
  Cetatean din sectorul4

  • Daniel Băluță says:

   Bună ziua! Vă mulțumesc pentru mesaj! Legat de sesizarea dumneavoastră, permiteți-mi, vă rog, să verific situația și să revin ulterior cu detalii privind redeschiderea acestui punct de lucru.

 6. sorin says:

  Nu imi vine sa cred cat de departe au ajuns lucrurile pentru cateva voturi. Autoritatile ar trebui sa ia masuri drastice impotriva acestor oameni, daca pot fi numiti asa.

 7. lucian says:

  A trecut aproape o saptamana de la alegeri, nici pana la aceasta ora nu s-au luat masuri impotriva acestor indivizi? Este inadmisibil ce au facut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *