A trecut mai bine de jumătate de an de când am început să construim împreună. În tot acest timp, am devenit o comunitate mai puternică, mai implicată și mai orientată înspre soluții, decât înspre probleme. Pe scurt, am evoluat.

Mi-am început călătoria alături de dumneavoastră acum șapte luni, pe fondul unei tragedii care ne-a marcat pe toți, iremediabil. Și nu a fost ușor să încercăm să ne stabilizăm, ba din contră, a fost o provocare – pentru noi toți.  Iar realizările pe care le-am avut în tot acest timp stau drept dovadă pentru ce înseamnă o comunitate puternică.

Șapte luni, și sute de întâlniri cu dumneavoastră, locuitori ai Sectorului 4. Întâlniri care nu au rămas doar la stadiul de simple discuții, ci care s-au concretizat în proiecte, în soluții pentru nevoile stringente ale comunității noastre. Haideți să continuăm împreună acest tip de dialog deschis, așa cum am făcut-o și până acum.

Șapte luni, și multe momente în care le-am fost alături cetățenilor Sectorului 4 în situații de criză, sau când aceștia mi-au cerut ajutorul. Vreau să continuăm împreună – să fim solidari și să ne ajutăm, pentru că asta ne face mai buni, mai umani.

Șapte luni, și zeci de proiecte demarate pentru a veni în sprijinul nevoilor dumneavoastră. Despăgubirea proprietarilor de autovehicule avariate de ninsoare, Grădinarul de la bloc, închirierea a 240 de unități locative pentru cetățenii evacuați, înființarea unui Birou Unic pentru Investitori, montarea bolarzilor de granit pentru delimitarea spațiilor verzi, igienizarea apartamentelor insalubre, inițierea lucrărilor de asfaltare pentru 34 de străzi, implementarea primului proiect pilot de tip Smar City la nivel național, obținerea finanțării pentru reabilitarea termică a 155 de blocuri în anul 2016 – 2017 (după opt ani în care nu s-a făcut nimic în acest sens), finalizarea unei săli de sport ultramoderne și a unui cămin pentru vârstnici – sunt doar câteva dintre lucrurile pe care am reușit să le fac în mandatul meu de interimat.

Imaginați-vă câte lucruri am putea face împreună nu în șapte luni, ci în patru ani.

Șapte luni, timp în care v-am demonstrat că vă sunt alături, că vreau să vă ascult pe fiecare dintre dumneavoastră și că unicul meu interes este acela de a contribui la dezvoltarea sectorului nostru.

Șapte luni de când mă aflu în slujba sectorului în care m-am născut și unde mi-am trăit toată viața.

CONTINUĂM ÎMPREUNĂ. Pentru viitorul copiilor noștri. Pentru un sector de care să fim mândri și unde să ne întoarcem cu drag, oricând. Pentru că a contribui la creșterea frumoasă a comunității noastre este cel mai nobil obiectiv pe care îl putem avea.

Vă mulțumesc, dragi locuitori ai Sectorului 4, pentru deschiderea de care ați dat dovadă în dialogul nostru, pentru implicare, pentru preocupare, pentru fiecare moment în care mi-ați fost alături.

Pe 5 iunie, decizia stă în mâinile dumneavoastră. Eu sunt hotărât să continuăm împreună. Dumneavoastră? 

9 Comments

 1. mihai says:

  Sunt sigur ca veti castiga alegerile, sau cel putin asa ar fi corect si bineinteles ca va voi vota si eu.

 2. george says:

  Continuam impreuna si realizam ceva impreuna pentru Sectorul 4!

 3. razvan says:

  Pentru ca ne-ati fost alaturi in aceste 7 luni si ati demarat numeroase proiecte pentru noi si sectorul nostru, duminica va voi fi alaturi si va voi vota.

 4. mihaela says:

  Si noi suntem hotarati sa continuam cu dvs si duminica va vom vota atat eu, cat si familia mea.

 5. ioana says:

  Din fericire totul a iesit asa cum ne-am dorit si chiar vom continua impreuna. V-am votat si m-am bucurat mult ca ati iesit invingator.

 6. mirela says:

  V-am votat si continuam alaturi de dvs cel putin 4 ani de acum inainte.

 7. daniela says:

  Ma buicur nespus de mult ca vom continua impreuna. Am incredere ca realizarile din cele 7 luni de interimat au fost doar inceputul a ceea ce puteti face pentru acest sector.

 8. lucian says:

  V-am vazut la DCNews si mi-a placut felul in care abordati lucrurile. Stiu ca nu tine doar de dvs dar sunt sigur ca veti face tot ce puteti pentru a va respecta promisiunile.

 9. dan says:

  Asa cum au fost aceste 7 luni pline de realizari, asa sper ca vor fi si cei 4 ani care urmeaza.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *