50 de dispensere cu pungi igienice au fost montate în Sectorul 4

Consultare publică: preferințele iubitorilor de teatru din Sectorul 4
June 1, 2016
CONTINUĂM ÎMPREUNĂ
June 3, 2016

50 de dispensere cu pungi igienice au fost montate în Sectorul 4

În cele șapte luni de interimat, am avut sute de întâlniri cu dumneavoastră, locuitorii Sectorului 4. Am ascultat toate problemele pe care mi le-ați adus în atenție și am făcut tot posibilul pentru a le soluționa de urgență.

Drept dovadă, stau zecile de proiecte implementate și finalizate în beneficiul oamenilor. Un aspect foarte supărător pe care l-ați adus în atenția mea este legat de resturile lăsate de animalele de companie.

Deși am menționat în repetate rânduri că soluționarea acestei situații depinde foarte mult de educație și de bun-simț, m-am străduit, alături de colegii mei, să găsim o soluție care să faciliteze remedierea acestui aspect deranjant pentru fiecare dintre noi.

Astfel, am făcut demersurile necesare pentru montarea a 50 de dispensere cu pungi igienice pe raza Sectorului 4. V-am vorbit despre asta acum aproximativ trei sătpămâni, iar articolul îl puteți găsi aici. Dispenserele au fost deja montate.

Acum, totul depinde de bunăvoința și intențiile educate ale posesorilor de câini. Și eu iubesc animalele, dar știu, pe de altă parte, că libertatea mea încetează acolo unde începe libertatea celuilalt. Asigurarea unui mediu igienic și civilizat este esențial pentru sănătatea unei comunități, iar acest lucru nu este de datoria exclusivă a administrației publice. Este nevoie ca oamenii să colaboreze și să respecte drepturile celorlalți.

Încă o dată, fac apel la posesorii de animale de companie să profite de montarea acestor dispozitive pentru a ne ajuta să remediem problema resturilor de animale în Sectorul 4.

10 Comments

 1. daniela says:

  Ma bucur ca v-ati tinut de promisiune si ati montat aceste dispensare cu pungi sanitare desi solutionarea acestei probleme in mod normal ar tine de educatia si bunul simt al cetatenilor. Oricum ar fi va apreciez mult si duminica va voi vota din tot sufletul.

 2. george says:

  Foarte bine. Sa mai vad eu acum pe vreunu ca nu strange dupa cainele lui…

 3. adrian says:

  Sa speram ca posesorii de animale de companie vor profita de montarea acestor dispozitive pentru ca aveti probleme mult mai importante de rezolvat si ar fi pacat sa va pierdeti timpul cu astfel de lucruri care ar putea fi rezolvate doar cu putin bun simt, fara sa mai fie nevoie de implicarea dvs.

 4. Andreea says:

  Perfect! Acum chiar ca nu mai au nicio scuza sa nu adune resturile.

 5. raluca says:

  De cand asteptam sa ia cineva masuri in privinta posesorilor de caini. Sper ca in urma demersurilor dvs acestia sa se comporte civilizat asa cum ar fi normal.

 6. dan says:

  Sa stiti ca de cand ati montat aceste dispensere cu pungi igienice am observat o imbunatatire majora a acestei probleme in sector.

 7. nnic says:

  domnule primar ,va rog sa amplasati cosui de gunoi in zona sos giurgiului ,bl 6 .Au fost cateva care s-au rupt si acum nu am unde sa arunc punga igienica . Va multumesc.

 8. Buna ziua .domnule Primar ! Este revoltator nivelul culturii gramaticale al dumneavoastra si subordonatilor care au in fisa postului punerea in aplicare a Hotararii NR.220 A CGMB din 2010 ! De aceea va sfatuiesc sa va mai inscrieti inca odata la liceu pentru a va pune la punct cu morfologia frazelor ! Pai daca scrie in Norme ca “Accesul cu animalele de companie ESTE PERMIS NUMAI IN SPATIILE SPECIAL AMENAJATE (!!!!!) , CE CAUTATI CU FRAZA DIN FATA SI CU PUNGILE ????? DACA VA CHEMM IN INSTANTA SA LE PLATITI PERSONAL ? In afara de acest tembelizare pe care o induceti voi ,cetatenilor nu poti sa nu judeci ca rahatul cainilor nu se poate lua IN TOTALITATE cu punga si atunci ori calci intr-un musuroi ori intr-un cm 2 nu este aceslas lucru ? Apoi urina de pe toate gardurile ,rotile masinilor,copacilor si trotuare cum le ia cetateanu cu punga ,sau in urina putem calca si duce in casa ? Ei asta e ridicolul inititivei voastre ! Problema si mai mare este la CAINII CU ASAZIS STAPAN ( pentru ca voi nu verificati si nu vreti sa puneti in aplicare nici legea 205/2004 si nici macar Hot.22/2007 a CL Sector 4 privind marcarea,vaccinarea si instituirea carnetului de evidenta a animalelor de catre stapani . Acestia sunt in strada mare parte din zi,pentru ca cetatenii cu caini , din zorii zilei , le deschid portile/usile special pentru a-si face nevoile in strada si pe trotuare . Unii dintre ei sunt si agresivi ! Ati transferat aceste atributii Politiei locale ,care nici ea nu face nimic ,cu sutele de angajati pe care ii platim din sudoarea noastra sa nu-si faca niciun atribut pana la capat . Am citit si eu Bilantul sforaitor si mincinos al politiei locale pe 2015 ! Pe cei de la mediu la fel nu-i doare cat pute in fiecare noapte in sudul sectorului ,nu-i intereseaza ce se arde in multele zeci de noi hangare din zona de pana la linia de centura ,nu-i doare ca mica mea gradina este otravita ,nu am mancat nicio fructa in acest am . Nu-i intereseaza ca au planificat REBU sa spele trotuarele la ora 14 cand asfaltul are 70 de grade si cu furtunul ard pomii,iarba ,florile si sufoca atmosfera . De fapt nu spala niciun trotuar de rahatii si pisatii cainilor ,doar le stropesc . Si uite asa aruncam banii pe apa sambetei ,cu iresponsabilitatea subordonatilor dumneaviastra . Domnule Primar puneti mana la munca ,lasati taiatul panglicilor ,scoteti-va tot persomalul ADMINISTRATIEI Sector 4 in strada sa APLICE LEGEA ,SA REEDUCE CETATENII CU CHITANTIERUL ,nu cu articole demagogice . Nu ma face-ti sa regret ca v-am votat ,asa cum regret ca l-am votat pe individul nastase ilie ,ca senator ! O sa va multumesc dupa ce vad ca v-ati apucat de treaba !

 9. Alina says:

  Tot plin de mizerie este pe langa trotuarr de la caini

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *