Patricia Mara Artin, unul dintre cei mai talentaţi elevi ai Sectorului 4

Copiii noştri, elevii noştri sunt viitorul nostru. Mereu am considerat asta, şi ştiţi şi dumneavoastră că nu este pentru prima oară când afirm acest lucru. Iar investiţia în copii este cea mai de preţ investiţie, pentru că se traduce în viitor. De aceea, nu pot să nu mă bucur din tot sufletul în momentul în care interacţionez cu vreun elev în care văd potențial.

Astăzi, vreau să vă vorbesc despre Patricia Mara Artin,  elevă în clasa a VIII-a la Școala Numărul 189 din cartierul Berceni, Sectorul 4, o puștoaică deosebit de talentată, care, la această vârstă, a reușit să publice deja un volum sub titlul „Călător în timp”. Este de admirat faptul că la această vârstă fragedă Patricia dă dovadă de o perseverență și un talent ieșite din comun.

Nu pot să nu mă mândresc cu faptul că volumul „Călător în timp” al Patriciei face acum parte din biblioteca mea (și are și autograf!). Aflată în anul terminal al ciclului gimanizal, talentata elevă își dorește să își continue studiile la prestigiosul Colegiu Național Gheorghe Șincai din Sectorul 4. Îmi crește inima de bucurie știind că în comunitatea noastră studiază atâția tineri talentați și pasionați, pentru că în ei stă speranța pentru un viitor mai bun.

Profit și de această ocazie pentru a o felicita încă o dată pe Patricia pentru toate reușitele sale de excepție, și îi doresc, din suflet, mult succes în continuare! Sunt sigur că vom mai auzi de ea!

2 Comments

  1. florentina says:

    Din fericire mai avem si astfel de elevi talentati in scolile romanesti si va multumim ca ii promovati si incercati sa ii ajutati cat de mult puteti.

    • Daniel Băluță says:

      Vă mulțumesc pentru aprecieri și vă asigur că voi continua să promovez acesti copii extraordinari.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *