Stadiul lucrărilor de reabilitare termică în Sectorul 4

Subiectul reabilitării termice din Sectorul 4 este una dintre cele mai stringente probleme pe care dumneavoastră mi le-ați semnalat în diverse contexte.

Vă spuneam, în urmă cu ceva timp, că lucrările de reabilitare se vor desfășura conform discuțiilor pe care le-am purtat la întâlnirile cu dumneavoastră și conform informațiilor pe care vi le-am comunicat prin intermediul diverselor canalelor de comunicare, iar acum țin să punctez din nou această idee și să insist asupra ei.

În acest moment, un număr de 18 blocuri din Sectorul 4 se află deja în lucru, cu schele, astfel că procesul de reabilitare a început. Până în luna iunie, un număr de aproximativ 51 de unități locative din Sectorul 4 vor avea schelele montate, iar până la finele anului 2016 toate cele 155 de blocuri care intră în acest program vor fi anvelopate.

1 Comment

  1. ionut says:

    Speram ca acest proiect sa se desfasoare in cele mai bune conditii si sa va incadrati in termenul pe care ni l-ati dat. Reabilitarea termica reprezinta o problema mare in sectorul nostru si e important ca aceste lucrari sa se finalizeze cat mai curand.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *