Green Military Vet – o campanie de ecologizare a Asociației Militarilor și Veteranilor cu Dizabilități în colaborare cu Primăria Sectorului 4

Patricia Mara Artin, unul dintre cei mai talentaţi elevi ai Sectorului 4
April 9, 2016
Curățenia în Sectorul 4 – rezultate și perspective
April 11, 2016

Green Military Vet – o campanie de ecologizare a Asociației Militarilor și Veteranilor cu Dizabilități în colaborare cu Primăria Sectorului 4

Ieri, începând cu orele 9 ale dimineții, a avut loc încă o acțiune de ecologizare în raza Deltei Văcărești – mai exact, a terenului situat de-a lungul Șoselei Vitan Bârzești Nr. 13. Cu sprijinul și implicarea Primăriei Sectorului 4, Asociația Militarilor și Veteranilor cu Dizabilități a inițiat campania de ecologizare denumită generic „Green Military Vet”, care s-a dovedit a fi un real succes.

Nu mai puțin de 50 de membri ai Asociației, alături de alți voluntari și de un grup de elevi de la Școala Generală Nr. 194, care au fost însoțiți de părinții lor, s-au avântat în lupta cu indiferența față de mediul înconjurător. O astfel de acțiune nu schimbă lumea, dar are capacitatea de a iniția o schimbare de mentalitate, oferind cetățenilor un bun exemplu de spirit civic și de solidaritate.

Instrumentele necesare igienizării au fost puse la dispoziție de către Amenajarea Domeniului Public și Privat SA 4 București (ADPP 4), instituție subordonată Primăriei Sectorului 4.

Efortul depus ieri de către întreaga comunitate implicată s-a concretizat în peste 40 de saci de gunoi care au fost strânși din zona menționată, iar diferența dintre arealul curățat și stadiul lui înainte de acțiunea de ecologizare a fost atât de vizbilă, încât toți cei implicați – dar și trecătorii – au aplaudat în semn de apreciere și mulțumire pentr eforturile depuse.

Profit de această ocazie și fac un apel către toți cetățenii Sectorului 4 de a nu mai arunca gunoaiele la întâmplare, ci doar în spațiile special amenajate pentru depozitarea resturilor. Viitorul unui oraș curat și cât mai puțin poulat stă în mâinile noastre.

 

2 Comments

  1. andi says:

    E bine ca din cand in cand sa faceti astfel de campanii de ecologizare dar mi se pare curata nesimtire din partea oamenilor sa arunce gunoiul la intamplare si nu in spatiile special amenajate pentru depozitarea resturilor. Ar trebui ca acesti oameni sa fie amendati cat mai drastic pentru ca nu putem sta sa strangem mereu gunoiul lasat de ei. Oricum va felicit pentru aceasta actiune atat pe dvs cat si pe cei care au participat la aceasta campanie.

  2. ramona says:

    O campanie de succes dar oamenii din cauza carora s-a ajuns la aceasta campanie lasa de dorit. Locuitorii sectorului trebuie sa mentina curatenia pentru ca asa e normal, nu sa se ocupe de asta primaria si cu atat mai putin asociatia militarilor si veteranilor cu dizabilitati.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *