Curățenia în Sectorul 4 – rezultate și perspective

Curățenia este unul dintre subiectele de amploare care ne preocupă pe noi, cetățenii Sectorului 4. Știu că am primit numeroase sesizări și mesaje din partea dumneavoastră referitoare la acest subiect, motiv pentru care vă invit acum să ne uităm împreună la rezultatele pe care le-am obținut în acest sens, în ultima perioadă.

Este clar că a avut loc o îmbunătățire a acestui aspect în Sectorul 4, fapt care se datorează deopotrivă eforturilor depuse de societatea S.C. REBU S.A. și S.C. ADPP4 S.A. La nivelul sectorului 4, s-a demarat o amplă campanie de curățare a spațiilor verzi și a locurilor de joacă pentru copii. Aceste activități vor continua și în următoarea perioadă, îndeosebi prin acțiunile de plantare de copaci  – plănuim să plantăm aproximativ 2000 de copaci în Sectorul 4, dar și cu acțiuni de amenajare a intersecțiilor și de mentenanță a aspersoarelor grădinilor dumneavoastră.

Aceste rezultate constituie dovada vie a faptului că, deși ne-am confruntat cu schimbări de structură, lucrurile se echilibrează și îmbunătățirile încep să devină vizibile.

 

7 Comments

 1. ionela says:

  Felicitari domnule Baluta pentru tot ceea ce faceti pentru sectorul nostru! In fiecare zi ne dati tot mai multe motive sa va sustinem si sa va apreciem

 2. sorin says:

  Va felicit pentru toate activitatile pe care le faceti si speram sa va ajute si cetatenii in demersurile dvs. pentru ca degeaba faceti dvs curat daca ei nu sunt capabili sa mentina curatenia

  • Daniel Băluță says:

   Bună ziua! Și eu sper ca demersurile pe care le fac să impulsioneze acel spirit civic care își poate spune cuvântul în transformarea Sectorului 4. Vă mulțumesc pentru aprecieri!

 3. cristina says:

  Sa stiti ca numarul celor ce va sprijina in demersurile dvs este foarte mare. Apreciem toate eforturile pe care le-ati depus pentru ca sectorul nostru sa arate cat mai bine iar noi,ca cetateni sa avem conditii mai bune si decente de trai. Sunt convinsa ca daca ati reusit sa faceti atat de multe lucruri bune intr-un timp atat de scurt,pe viitor, ca primar si pe termen lung veti realiza multe si ne veti face mandri ca v-am votat.

 4. Stamate Liviu says:

  Va salut cu respect domnule Primar Baluta Anul trecut in data de 2 aprilie, ne-am unit fortele cu dumneavoastra, si am facut o treaba nemaipomenita pe Delta Vacaresti Va mai aduceti aminte ?!? https://www.facebook.com/events/1592901764367401/?ref=1&action_history=%5B%7B%22surface%22%3A%22permalink%22%2C%22mechanism%22%3A%22surface%22%2C%22extra_data%22%3A%5B%5D%7D%5D Atunci, vam sugerat ideea ( de care ati fost foarte incantat ) sa gasim anul acesta 2017, niste loturi in sectorul 4, pentru a planta puieti de mai multe soiuri Iata ca 2017, a venit ! In data de 27 ianuarie, am depus la registratura sector 4 o scrisoare de intentie in acest sens Scrisoarea de intentie, este inregistrata me numele bunului meu prieten Mircea Criste Tin sa adaug ca, avem raspuns pozitiv de la primariile sector 5 si 2 ( dezbatem acum si cu primaria generala ) In speranta ca ami veti raspunde cat mai curand la acest email, va multumesc anticipat ! Mentionez ca, avem puietii necesari, voluntari, unelte Trebuie doar sa ne desemnati unde si ce anume soi pitem planta Va multumesc ! Numarul meu de contact este : 0765444539 sau 0720317563

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *