Mai mult spațiu verde în zona Piața Sudului

Dacă vă mai amintiți, la începutul acestui an, un număr de 38 de chioșcuri insalubre și fără autorizație din zona Piața Sudului au fost demolate. Am luat această inițiativă înctrucât construcțiile în cauză ocupau în mod abuziv spațiul public, creând o serie de disconforturi locuitorilor Sectorului 4, dintre care amintesc în mod special blocarea căii de acces înspre piață: astfel, ăîn eventualitatea unor situații de urgență, mașinile autorităților nu aveau posibilitatea să intre în zonă. În plus, voi adăuga și faptul că toate chioșcurile neautorizate erau conectate în mod ilegal la utilități.

Mă bucur că am reușit să eliminăm aceste construcții insalubre, care funcționau ilegal. Însă acest spațiu trebuie reamenajat, nu doar pentru a reda aspectul estetic al zonei, ci și pentru a evita ca pe viitor să revină aceeași problemă. Refacerea întregii zone periferice Piața Sudului se află deja în atenția reprezentanților Administrației Piețelor, astfel că, în viitorul apropiat, această zonă va fi reamenajată cu spațiu verde, băncuțe și copaci.

Astfel, locuitorii Sectorului 4 se vor putea bucura de un ambient mai relaxat și mai civilizat, așa cum ar fi trebuit să se întâmple în urmă cu mult timp. Îmi doresc ca cetățenii Sectorului 4 să meargă cu plăcere la piață să își umple coșul de cumpărături zilnice, bucurându-se de o zonă frumoasă și relaxată.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *