124 de ani de la înființarea Colegiului Național „Gheorghe Șincai” din Sectorul 4

Mai mult spațiu verde în zona Piața Sudului
February 26, 2016
Acte necesare pentru solicitarea unui loc de parcare
February 28, 2016

124 de ani de la înființarea Colegiului Național „Gheorghe Șincai” din Sectorul 4

Ieri a fost o zi cu multe emoții, pentru mine. Am avut plăcerea și onoarea de a asista la ceremonia de celebrare a mai bine de un secol de existență a Colegiului Național „Gheorghe Șincai”, instituție de învățământ care reprezintă o mândrie pentru mulți dintre noi, locuitorii Sectorului 4. Vorbim despre 124 de existență încoronați cu multe reușite, dintre care cea mai mare, după părerea mea, sunt oamenii care au fost formați personal și profesional în acest liceu. Și 124 de ani înseamnă că au fost foarte mulți.

Colectivul de profesori și elevi au pregătit un ansamblu de activități cultural-ducative menite să îl celebreze pe marele reprezentant al Școlii Ardelene Gheorghe Șincai. De la muzică, la poezie, matematică, istorie, cultură generală artă vizuală și până la expoziții de carte, elevii Colegiului au fost antrenați în activități informale pe parcursul întregii zile, sărbătorind într-o manieră educativă 124 de ani de la înființarea instituției în care învață.

Le sunt alături cadrelor didactice și conducerii Colegiului Național „Gheorghe Șincai”, în  toate demersurile lor, și îi felicit pentru pasiunea cu care se implică în procesul de educație al elevilor care trec pragul acestei instituții de prestigiu pentru Sectorul 4.

2 Comments

  1. Cosmin says:

    De ce ati oprit apa din tineretului de la fantana ?

    • Daniel Băluță says:

      Mulțumesc pentru mesaj! Am cerut deja colegilor mei să se ocupe de acest aspect și sunt sigur că vor reuși să pună fântâna în funcțiune în curând.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *