Informații utile în caz de caniculă

În condițiile în care meteorologii anunță temperaturi foarte ridicate, Primăria Sectorului 4 este pregătită să redeschidă punctele de prim ajutor amplasate în zonele intens circulate. Vă reamintesc, de asemenea, că aceste puncte vor deveni funcționale în momentul în care Administrația Națională de Meteorologie va emite avertismentul de cod galben de caniculă.

Pentru aceia dintre dumneavoastră care încă nu știți, precizez că cele șase puncte de ajutor în caz de caniculă sunt instalate în următoarele zone:

 • Metrou Tineretului;
 • Metrou Constantin Brâncoveanu;
 • Piața Sudului;
 • Metrou Apăratorii Patriei;
 • Piața Progresul;
 • Piața Străduinței.

În acelasi timp, vă aduc la cunoștință că, pe întreg teritoriul Capitalei, Primăria Generală a montat 20 de corturi de prim ajutor, dotate cu apă potabilă, aer condiționat, trusă medicală de urgență, tensiometru. Acestea sunt amplasate în zone cu trafic pietonal intens dintre care amintesc Piața Unirii, Piata Universității, Piata Amzei, Obor, Dristor.

3 Comments

 1. mihaela says:

  Multumim mult pentru aceste informatii si in special pentru masurile pe care le-ati luat pentru ca noi cetatenii sa trecem mai usor peste canicula.

 2. flori says:

  Ne sunt utile si informatiile dar acele corturi de prim ajutor pe care le-ati instalat in sector chiar ne ajuta enorm.

 3. simona says:

  Imi place sa vad cat de mult va preocupa sanatatea si siguranta noastra. Sunteti cel mai bun primar pe care il puteam avea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *