Am explicat și într-o emisiune TV că acuzațiile USB la adresa Primăriei Sectorului 4 sunt nefondate

Informații utile în caz de caniculă
July 27, 2016
Am dispus noi măsuri de urgență pentru combaterea efectelor caniculei în Sectorul 4
August 1, 2016

Am explicat și într-o emisiune TV că acuzațiile USB la adresa Primăriei Sectorului 4 sunt nefondate

Ieri, am intervenit telefonic într-o emisiune a postului B1 TV, pentru a răspunde câtorva probleme ridicate de către domnul Nicușor Dan, președintele USB, pe marginea activității administrației locale a Sectorului 4. Am precizat în cadrul emisiunii că, în urma unor discuții extrem de constructive cu reprezentanții USB, am identificat soluții astfel încât un coleg din Consiliul Local din partea Uniunii Salvați Bucureștiul să facă parte din Comisia de Urbanism. Este un lucru care mie mi se pare corect. Însă, și doresc să subliniez acest aspect, trebuie spus că nimeni nu ar fi putut obliga consilierii locali să voteze pe cineva anume.

Așa cum am spus și în intervenția de la postul B1 TV, de ieri, apreciez calitatea colegilor de la USB Sector 4 vizavi de capacitatea de negociere. De asemenea, cred că până la urmă vom putea colabora eficient și constructiv cu colegii de la USB. Tot în cadrul emisiunii de ieri, am făcut și câteva completări pe marginea falsei probleme a achiziționării de drone și licențe Office. Am reiterat faptul că Primăria Sectorului 4 nu a comandat, nu a contractat și nu a cumpărat astfel de produse.

Nu în ultimul rând, mă bucur că și domnul Nicușor Dan a acceptat argumentele pe care le-am prezentat ieri, ceea ce mă face să sper că pot miza pe o colaborare bazată pe comunicare reală și în viitor.

Puteți urmări înregistrarea emisiunii pe site-ul b1.ro

3 Comments

  1. mihaela says:

    Am urmarit ieri emisiunea in care ati intervenit telefonic si ma bucur ca ati clarificat lucrurile ca sa intelegm toti ca acele acuzatii sunt nefondate.

  2. lucian says:

    Nu as vrea sa va contrazic dar nu cred ca veti putea colabora vreodata eficient si constructiv cu cei de la USB. Cel putin din comportamentul lor reiese ca nu isi doresc acest lucru.

  3. geo says:

    Imi pare rau sa spun asta dar cred ca cei de la USB va vor crea mereu probleme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *