Am dispus noi măsuri de urgență pentru combaterea efectelor caniculei în Sectorul 4

Noul val de caniculă care se manifestă în aceste zile pare a fi cel mai agresiv din ultima perioadă, cu temperaturi de până la 38 de grade și disconfort termic extrem de accentuat. În aceste condiții, vă anunț că am am dispus continuarea măsurilor anticaniculă în Sectorul 4, iar colegii din Primărie se află și la această oră pe teren pentru a oferi apă cetățenilor și a-i ajuta în caz că temperatura foarte ridicată le pune probleme.

În același timp, vă informez că, prin intermediul DGASPC Sector 4, am intensificat activitățile de monitorizare a vârstnicilor singuri care sunt în evidența autorității locale.

De asemenea, după cum vă anunțat zilele trecute, în condițiile emiterii de către Administrația Națională de Meteorologie a avertizării de caniculă, am dispus redeschiderea pe raza Sectorului 4 a punctelor de prim ajutor. Vă amintesc faptul că acestea sunt situate în zonele Metrou Șincai, Metrou Brâncoveanu, Piața Progresul, Piața Străduinței, Piața Sudului, intersecția Big Berceni. Punctele de prim ajutor funcționează zilnic intre orele 10.00 si 18.00 si sunt dotate cu apă potabilă, aer condiționat, trusă medicală, tensiometru, toaletă, masă și scaune.

Nu în ultimul rând, vă reamintesc faptul că aveți la dispoziție o linie telefonică la care puteți apela oricând pentru a semnala eventualele probleme cauzate de caniculă. Linia telefonică este funcțională non-stop: 021/9441.masuri 1 august1

2 Comments

  1. mihaela says:

    Un gest foarte frumos din partea dvs. Ne ajuta foarte mult aceste corturi sa trecem mai usor peste temperaturile astea atat de ridicate.

  2. andra says:

    Faptul ca incercati sa monitorizati persoanele varstnice care sunt singuri spune multe lucruri bune despre dvs. Tineti-o tot asa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *