Europarlamentarul Victor Negrescu ne explică cum putem accesa fonduri europene pentru reabilitarea termică

Salut acțiunea caritabilă a protoieriilor Sectoarelor 3 și 4
April 28, 2016
Despre importanța proiectului Smart City pentru Sectorul 4
April 30, 2016

Europarlamentarul Victor Negrescu ne explică cum putem accesa fonduri europene pentru reabilitarea termică

Am stabilit și afirmat în repetate rânduri, alături de dumneavoastră, că reabilitarea termică reprezintă prioritatea de to a Sectorului 4. Constat, la întâlnirile pe care le am cu dumneavoastră, că există numeroase nelămuriri privind fondurile și procedurile utilizate pentru proiectul de reabilitare termică. Consider că este esențial ca fiecare cetățean să aibă o perspectivă foarte clară asupra acestui demers, pentru ca buna colaborare dintre instituția Primăriei și asociațiile de proprietari să funcționeze în parametri normali și benefici pentru acest proiect.

Am spus-o și repet: reabilitarea termică este un proiect de anvergură ce trebuie privit pe termen mediu și lung, la nivelul comunității Sectorului 4. Astăzi, vin în sprijinul acelora dintre dumneavoastră care își doresc să înțeleagă mai multe despre posibilitățile de finanțare în ceea ce privește reabilitarea termică cu un material video, în care europarlamentarul Victor Negrescu răspunde unor întrebări punctuale referitoare la posibilitatea accesării fondurilor europene pentru proiectele de reabilitare termică.

Am inițiat deja demersuri pentru ca Primăria Sectorului 4 să acceseze cât mai multe surse de finanțare, și ne vom concentra în continuare eforturile în acest sens. Vă invit să aflați mai multe despre acest subiect, din interviul de mai jos:

1 Comment

  1. mihai says:

    Este extrem de important sa stim cum pot fi accesate acele fonduri europene pentru reabilitarea termica. Proiectul reabilitarii termice este prioritar pentru sectorul nostru si va apreciem mult ca depuneti atatea eforturi in acest sens.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *