Despre importanța proiectului Smart City pentru Sectorul 4

V-am informat săptămâna trecută despre faptul că în Sectorul 4 a fost lansat, în premieră la nivel național, primul proiect de tip Smart City. Este o bucurie imensă pentru mine faptul că partenerii noștri de la Telekom au ales tocmai sectorul nostru pentru a implementa acest proiect pilot, cu multiple beneficii pe termen scurt, mediu și lung.

Proiectul este unul complex și multi-dimensional, și prevede supravgherea și monitorizarea îndeaproape a locurilor de joacă din Sectorul 4, a piețelor, a intersecțiilor, a școlilor, grădinițelor și liceelor, toate acestea pentru o mai bună siguranță a locuitorilor sectorului nostru.

În plus, acest proiect are o rezonanță extrem de importantă pentru economia sectorului, dat fiind faptul că unul dintre obiectivele prevăzute este tocmai dezvoltarea unui sistem de iluminare stradală inteligent. În plus, supravegherea pentru siguranța cetățenilor despre care vorbeam mai sus contează și raportat la problema personalului care asigură acum securitatea și siguranța elevilor în licee, spre exemplu.

Am încredere că acest proiect pilot va aduce numeroase beneficii Sectorului 4.

3 Comments

  1. ionut says:

    Acest proiect va aduce numeroase beneficii Sectorului 4, fiind un proiect complex si multi dimensional.

  2. daniela says:

    Ma bucur sa vad ca puneti atat de mult accent pe siguranta noastra a locuitorilor si sunt sigura ca acest proiect va aduce multe beneficii sectorului nostru.

  3. marius says:

    Un proiect de maxima importanta pentru sectorul 4 pentru care meritati voturile noastre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *