În urma implementării proiectului pilot Smart City în Sectorul 4, în premieră la nivel național, se cuvine să aduc în atenția dumneavoastră cât mai multe informații care să contribuie la conturarea unei imagini de ansamblu asupra beneficiilor pe care această realizare le presupune.

Soluțiile de tip Smart City sunt, încă, un concept foarte nou în România, motiv pentru care partenerii noștri de la Telekom demarează o amplă campanie de informare în acest sens, care este extrem de relevantă pentru cunoașterea și diferențierea avantajelor pe care un astfel de proiect le are asupra comunității și a dezvoltării, în general.

Oportunitățile legate de reducerilor costurilor, alături de cele de îmbunătățire a vieții cetățenilor, sunt doar câteva dintre beneficiile soluțiilor de tip Smart City.

Pentru ca proiectul pilot să poată fi implementat cu succes în Sectorul 4, a fost nevoie de tehnologie matură, precum și de experiența grupului Deutsche Telekom în acest sens, care a implementat proiecte de tip Smart City foarte relevante la nivel internațional.

3 Comments

  1. radu says:

    Ne bucuram ca am fost primul sector in care s-a proiectat primul pilot al acestui proiect. Sper ca toata lumea sanu fie reticenta si sa se documenteze temeinic despre acest proiect pentru a intelege cat de rentabile sunt solutiile de tip Smart City pentru noi, ca cetateni ai sectorului 4.

  2. flory says:

    Din cauza faptului ca este un concept nou in Romania, acest proiect este primit cu reticenta de cei mai multi bucuresteni dar sunt sigura ca aceasta campanie de informare pe care o demarati cu cei de la Telekom ii va convinge pe cat mai multi de toate beneficiile unui proiect de o asemenea anvergura.

  3. mihai says:

    Oportunitatile legate de reducerile costurilor alaturi de cele de imbunatatire a vietii cetatenilor , doua dintre beneficiile acestui proiect de tip Smart City sunt extrem de importante pentru noi locuitorii sectorului 4. Sper ca aceasta campanie pe care o demareaza cei de la Telekom sa aiba efectul scontat si cetatenii sa reuseasca sa inteleaga care sunt avantajele unui astfel de proiect.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *