Domnul Răzvan Sava evită să ia decizii, dar îi critică tocmai pe cei care și fac ceva pentru Sectorul 4

Mulți ani frumoși tuturor doamnelor și domnișoarelor!
March 8, 2016
Proiect pentru construirea de parcări supraetajate în Sectorul 4
March 10, 2016

Domnul Răzvan Sava evită să ia decizii, dar îi critică tocmai pe cei care și fac ceva pentru Sectorul 4

După cum știti, ieri am intervenit prompt pentru a evita o tragedie la Școala Generală Nr. 190 din zona Piața Sudului. Pentru că exista riscul de explozie din cauza unei scurgeri de gaze la o conductă, am decis evacuarea tuturor elevilor și profesorilor până la rezolvarea deficienței și mi-am asumat acestă decizie, pentru că eu consider că siguranța copiilor este mai presus de orice.

Vă spuneam, tot ieri, că la fața locului și-a făcut apariția și actualul Primar interimar, Răzvan Sava, cu care nu am reușit să discut pentru că pur și simplu a evitat orice dialog. Nu mă surprinde incapacitatea domnului Sava, în prezent și candidat la alegerile locale, de a comunica. A adoptat același comportament și în momentul în care i-am solicitat sa aprobe rutele alternative pentru Piața Sudului, și în momentul în care i-am cerut să rezolve problema contractului de dezinsecție și deratizare, pentru că Bucureștiul este expus unui risc de epidemie din cauza țânțarilor, și în momentul în care a refuzat să își asume deschiderea Național Arena!

Se pare, însă, că domnul Sava are păreri și opinii doar atunci când vine vorba despre ce fac alții. Altfel nu îmi explic declarația de ieri a domniei sale prin care afirma că decizia de evacuare a Școlii 190 a fost una pripită și că nu s-a întâmplat mare lucru, “a fost doar o țeavă spartă”… Da, domnule Sava, nu s-a întâmplat mare lucru, dar se putea întâmpla, așa că am ales să previn orice tragedie. Închei prin a vă întreba care a fost, de fapt, scopul vizitei dumneavoastră de ieri la Școala Nr. 190, dacă tot știați că nu s-a întâmplat mare lucru? Diferența dintre noi este că eu îmi asum decizii și încerc să fac ceva concret pentru oamenii din Sectorul 4, în timp ce dumneavoastră vă preocupați de campania electorală.

2 Comments

  1. Victoria Enea says:

    Bravo, domnule Baluta! Un primar, indiferent de structura locala in care functioneaza, trebuie sa ia decizii “la minut” nu sa astepte televiziunile. Sa stiti ca oamenii afla si apreciaza actiunile de prevenire a tragediilor si fara popularizarea pe posturile de TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *