Mulți ani frumoși tuturor doamnelor și domnișoarelor!

8 Martie este o zi deosebită, pentru mine. An de an, în această zi specială, aleg să le mulțumesc fetelor din viața mea pentru tot ceea ce fac pentru mine: pentru faptul că mă sprijină și mă susțin în demersurile mele, pentru faptul că reușesc să îmi ofere energia și motivația de care am nevoie pentru a realiza ceea ce îmi propun și – cel mai important – pentru faptul că mă iubesc și îmi sunt alături în fiecare zi.

Soția mea, Andreea, fiica mea, Alexandra, și mama sunt cele trei fete din viața mea cărora astăzi doresc să le mulțumesc, și să le urez tot binele din lume, alături de cele mai sincere sentimente de dragoste.

Știu că în viața fiecăruia dintre dumneavoastră există astfel de personae. Iar data de 8 Martie nu este decât un alt prilej când ar trebui să le fim recunoscători. În calitate de fiu, soț și tată, cred că ar trebui să le fim zilnic recunoscători femeilor din viața noastră, și nu doar cu astfel de ocazii.

Cu acest prilej, le urez tuturor doamnelor și domnișoarelor un sincer și călduros La Mulți Ani, alături de urările mele de bine. Vă doresc o primăvară senină și plină de zâmbete!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *