Doar împreună putem accesa banii europeni pentru reabilitarea blocurilor

Banii europeni pentru reabilitarea blocurilor nu așteaptă după președinții neinteresați de anveloparea imobilelor pe care vremelnic le conduc. Este trist, însă fără acordul și fără aportul acestora, programul de reabilitare termică, pe care l-am resuscitat la jumătatea anului trecut, riscă să funcționeze doar în regim de avarie.

Sute de milioane de euro destinate reabilitării termice a blocurilor din sectorul 4 vor fi disponibile, de luna viitoare, prin Programul Operațional Regional (POR). Depinde numai de noi să reușim să aducem cât mai mulți bani în sectorul 4. Pentru această însă, colaborarea între Primărie și Asociațiile de Proprietari trebuie să fie una exemplară, ceea ce din nefericire, pare să fie doar un vis frumos. De data aceasta, vina nu este a funcționarilor, ci a președinților și administratorilor care fie nu sunt interesați, fie încă nu și-au înțeles rolul în acest proces.

Vă invit să aflați mai multe detalii privind programul de reabilitare termică, despre sursele de finanțare, precum și despre actele necesare accesării fondurilor europene vizualizând imaginile atașate. Acestea reprezintă ziarul pe care îl veți primi în următoarele zile și în căsuța dumneavoastră poștală.

Apel_feb_2017_tipar_001 Apel_feb_2017_tipar_002 Apel_feb_2017_tipar_003 Apel_feb_2017_tipar_004 Apel_feb_2017_tipar_005 Apel_feb_2017_tipar_006 Apel_feb_2017_tipar_007 Apel_feb_2017_tipar_008

13 Comments

 1. Simion Constantin says:

  Buna ziua domnule primar ,
  Ma numesc Simion Constantin . Locuiesc in strada Calea Serban Voda nr 288 , Bloc 2 ( Statia de metrou Eroii Revolutiei ) . Noi , am depus dosare reactualizate la Primaria Sectorului 4 . Aceste tabele reactualizate le-am depus ( cu nr de inregistrare ) in luna decembrie 2016, asa cum am convenit cu angajatii dumneavoastra . Vedem ca blocul nostru iarasi este sarit si nu apare in tabelul publicat . Ne sintim jigniti . Ne simtim umiliti de dumneavoastra si de angajatii Primariei Sectorului 4 .Va cerem insistent sa refaceti tabelul si va rugam insistent sa fim trecuti in tabel . Astept sa imi comunicati si sa imi trimiteti tabelul prt al arata proprietarilor .
  Domnule primar . Va rugam foarte insistent , sa binevoiti sa vizitati si zona in care se afla blocul nostru . Avem o groaza de probleme si am dori sa ne ajutati sa le rezolvam .
  Fapt ptr care va las nr meu de telefon 0722457070 si astept sa ma contactati si va asteptam . Multumim .

 2. Norbert Kraft says:

  Buna ziua,

  Vad ca nu mi-ati aprobat comentariul. As vrea sa stiu care este motivul. Aveti adresa mea de e-mail, puteti sa imi raspundeti acolo.

  Multumesc,

  • Daniel Băluță says:

   Bună ziua! Vă rog să verificați la președintele blocului dumneavoastră dacă a făcut sau nu actualizarea dosarului până în 31 ianuarie anul acesta. Dacă nu, să o facă!

 3. simincianu mihai simincianu mihai simincianu.mihai@yahoo.com says:

  dosarul pentru reabilitare al blocului R11 SACARA 1 SI 2 A FOST DEPUS LA Primarie in data de30.04.2010.
  am revenit cu o noua cerere in data de15.03.2016.Tabelul cu 2/3 semnaturi cu acordul proptietarilor pentru
  expertiza tehnica a fost depus in data de22.12.2016.ni s-a transmis ca vom fi contactati si convocati pentru
  pentru instruire si comunicare a urmatorilor pasi ce trebuie sa-i facem noi ca asociatie,ce documente trebuie sa
  mai depunem.Am vazut ca sunt chemati pentru aceste instruiri si discutii zilnic presedinti s-au administratori
  pe noi nu ne-a chemat nimeni.cand am intrebat la biroul de specialitate din cadrul Primariei ni s-a transmis
  ca vom fi si noi planificati,timpul a trecut si nimic.Cu surprindere citim domnule Primar ca noi nu suntem dezinteresati.
  intrebam cand vom fi si noi convocati?

  Simincianu MIihai -Presedinte asociatie.

  • Daniel Băluță says:

   Bună ziua! Colegii mei vă vor contacta. Vă rog să înțelegeți că această informare trebuie să ajungă la peste 1300 de asociații.

 4. Marius says:

  Buna ziua, as dori sa discut cu cineva care este implicat in acest proiect de reabilitare termica a blocurilor. In calitate de presedinte al unei asociatii de proprietari as dori sa discut pe tema intocmiri dosarului in special pe partea de obtinerea angajamanetlor de plata de la persoanele juridice care isi au sediul social si isi desfasoara activitatea in bloc. Mi-ar placea daca as putea contacta pe cineva sau daca m-ar putea contacta cineva la adresa de email din campul de mai jos.

 5. simona says:

  Buna ziua .Am o nelamurire.As dori sa mi spuna domnul primar al sectorului 4 unde se afla specificat costul lucrarii de anvelopare in ANGAJAMENTUL DE PLATA (anexa nr 3 din notificarea 2133/ian 2017 trimisa catre asoc de propritari)angajament pe care trebuie sa il semneze fiecare proprietar fie ca este locuinta sau sediu social de firma .Raspunsul il doresc pe site ca sa il VADA toti cetatenii

  • Daniel Băluță says:

   Bună ziua! Dacă îmi lăsați un număr de telefon, veți fi contactată și veți primi toate lămuririle de care aveți nevoie.

 6. ion vinereanu says:

  Buna seara,dle primar sunt administratorul de la bl.1A,str. SURA MARE NR1,am depus dosarul pentru reabilitare pe 3.01.2017,nu suntem pe lista,de ce,noi avem o situatie mai delicata, imobilul este compus din 2 blocuri,1a si 1b,1b este reabilitat pt ca a avut biroul senatorial dna daniela popa si dnul voiculescu,piedone era primar si a reabilitat jumatate de imobil ,bl1b,jumatatea cealalta nu a vrut sa o reabiliteze ,deci la capatul tramvaiului 1,str .sura mare nr 1,este o priveliste urata jumatate reabilitat jumatate nereabilitat,blocul este din1962,va rugam frumos sa ajutati si blocul nostru sa fie reabilitat,indreptand astfel o nedreptate facuta de vechiul primar.LOcatarii bl.1A va multumesc anticipat pt.intelegere.Nr.de telefon al administratorului asociatiei este 0722423370 Vinereanu Ion,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *