Din aprilie, toți locuitorii din sectorul 4 vor plăti o taxă unică de salubrizare

Ca și dumneavoastră, și eu îmi doresc să avem un sector cât mai curat și mai îngrijit. Înainte de toate, trebuie să înțelegem, toți cei care locuim în sectorul 4, că fără a respecta regulile privind curățenia nu vom ajunge nicăieri și, prin urmare, toți cei care aruncă resturile menajere sau alte tipuri de deșeuri la voia întâmplării vor plăti amenzi.

În plus, vreau să vă informez că, din luna aprilie, toți locuitorii sectorului 4 vor plăti o taxă de gunoi. Pentru cei care au evitat până acum să semneze contracte de salubrizare nu este o veste bună, pentru că vor fi nevoiți să intre în rândul lumii civilizate și să plătească acest serviciu. Pentru toți ceilalți, cetățeni care au contracte de salubrizare în vigoare, veștile sunt foarte bune. Și spun acest lucru pentru că, la finalul lunii ianuarie, Consiliul Local al sectorului 4 a adoptat o hotărâre potrivit căreia, începând cu 10 aprilie, se instituie taxa unică de 5,98 lei pe membru de familie, față de 7,11 lei cât este în prezent. Iar asta înseamnă o scădere a acestei taxe.

În același timp, vreau să îi informez pe toți cei care nu vor să-și respecte concetățenii și care vor continua să depoziteze gunoi pe spațiul public, că administrația locală va aplica amenzi. La fel se va întâmpla și în cazul în care se refuză semnarea unui contract de salubrizare, mizându-se pe faptul că Primăria va ridica gunoiul oricum, pe bani publici, adică pe banii celorlalți contribuabili. Nu în ultimul rând, vreau să vă aduc la cunoștință că taxa de salubrizare se va plăti fie lunar, fie în două tranşe anuale egale, respectiv pe 31 martie sau pe 30 septembrie. Pentru achitarea ei, atât persoanele fizice, cât şi cele juridice nu vor mai pierde ore în şir cu statul la coadă. Taxa, care va fi încasată de Direcția Generală de Impozite şi Taxe Locale Sector 4, va putea fi achitată şi online.

art1

48 Comments

 1. daniel marculescu says:

  cum se va proceda cu chiriasii? de exemplu intr-un apartament sunt chiriasi 4 persoane care au buletin de Bragadiru , cum se va proceda in astfel de cazuri?

  • Daniel Băluță says:

   Vă rog să cereți aceste detalii la Direcția de Impozite si Taxe Locale.

   • marian says:

    ce se intampla cu contractul pe care il avem cu Rebu la asociatie?

    • Daniel Băluță says:

     Bună ziua! Începând cu 10 Aprile, contractele vor deveni nule.

     • Marian Minculescu says:

      Va multumesc pt reply! Cu tot respectul, nu inteleg cum vor deveni nule… Si, daca devin, inseamna ca asociatiile nu vor mai avea contracte, iar ridicarea gunoiului menajer o va face primaria in contul taxei de salubritate? Va ridica primaria de 3 ori pe saptamana gunoiul nostru, asa cum avem contract cu Rebu deoarece in blocul nostru locuiesc peste 200 de persoane? Ce se intampla cu tomberoanele pe care le avem in custodie de la Rebu?
      Va rog, domnule Primar, trebuie sa se explice pe larg, deoarece riscam sa ne trezim in situatii imposibile.
      Cu stima,
      Marian Minculescu

     • Daniel Băluță says:

      Bună ziua! Întreaga procedură o găsiți pe site-ul primăriei. http://ps4.ro/wp-content/uploads/2016/03/H_9_-1.pdf

     • Marian Minculescu says:

      Domnule primar, tocmai am primit ff de la Rebu, inclusiv cele de mai jos. Va solicit, inca o data, sa clarificati toate aspectele.

      NOTIFICARE: Prin care vă informam cu privire la încetarea de drept a contractului încheiat cu Dvs.
      începând cu data de 11.04.2017, ca urmare a încetării Contractului de delegare a gestiunii
      serviciului încheiat cu Primăria Sectorului 4. Menţionăm că la data încetării contractului vom ridica
      recipientele de precolectare puse la dispoziţie de către societatea noastră.

     • Marian Minculescu says:

      Domnule primar, am consumat deja suficient timp pe blogul dvs pentru a va ruga sa raspundeti unor intrebari simple… Degeaba! Fie nu vreti, fie nu puteti, oricum tacerea dvs este jenanta!
      Ati pierdut cel putin 300 de alegatori prin lipsa dvs de reactie…

      Reiau intrebarile, poate nu va merge blogul…
      Ridicati gunoiul de 3 ori/saptamana? Ca altfel va fi o mare problema pt noi…
      Daca Rebu pleaca, ne dati dvs 20 de pubele gratis?
      Colectati si selectiv? Noi selectam gunoiul, avem si 3 recipiente de la rebu.
      Ne dati si dvs?
      Sunt foarte multe aspecte si sper sa nu ne trezim cu ghena plina si sa nu vina prestatorii dvs…
      Cine vor fi?
      Scrie in HCL ca taxa este 5,03, iar dvs scrieti 5,98…care e reala?
      Apropos de taxa: observ ca intre 5,03 si 5,98 diferenta este exact de fix 19%…adica TVA. Daca asa ati calculat, este ilegal sa aplicati o taxa, TVA, unei alte taxe, cea de salubrizare.

     • Marian Minculescu says:

      VICTORIE, DON PRIMAR! ATI DELEGAT ADP SA RIDICE TEMPORAR GUNOIUL! CU CE IL RIDICA? CU REMORCA? PESTE 6 ZILE REBU VINE SA ISI INAPOI TOMBEROANELE, INCLUSIV PE CELE PT COLECTAREA SELECTIVA. CE FACEM??? VINE ADP DE 3 ORI PE SAPTAMANA LA NOI, CA REBU? NE DATI TOMBEROANE? SA STITI CA DACA VA BATETI JOS SI NU RASPUNDETI NIMIC SI NE TREZIM CU GUNOIUL CAT CASA, IL PUNEM IN CAMION SI IL DESCARCAM IN FATA PRIMARIEI. ATENTIE, VORBIM SERIOS.

   • daniel marculescu says:

    ar trebui sa emiteti si niste norme. iar din timp sa ne trimiteti la asociatii informari si informatii despre: cum se va proceda cu tombnertoanele, orarul de ridicare a gunoiului, etc…trebuie sa fim SIGURI ca sa putem rezilia contractul prezent cu firma actuala cu 30 de zile ianinte, altfel platim despagubiri.

    • Marian Minculescu says:

     Va multumesc. Citisem deja HCL, dar tocmai din acest motiv va scriu…ca lipsesc detalii importante…descrise deja de mine mai sus.
     Ridicati gunoiul de 3 ori/saptamana? Ca altfel va fi o mare problema pt noi…
     Daca Rebu pleaca, ne dati dvs 20 de pubele gratis? Colectati si selectiv? Noi selectam gunoiul, avem si 3 recipiente de la rebu. Ne dati si dvs?
     Sunt foarte multe aspecte si sper sa nu ne trezim cu ghena plina si sa nu vina prestatorii dvs… Cine vor fi?
     Scrie in HCL ca taxa este 5,03, iar dvs scrieti 5,98…care e reala?
     Va cer scuze pt insistenta, dar nu suntem deloc edificati…
     Cred ca o postare detaliata pe siteul primariei ar ajuta mult.
     O seara buna!

   • Marian Minculescu says:

    Domnule Primar, asteptam precizarile dvs. Noi tocmai am semnat saptamana trecuta un act aditional la contract cu Rebu, referitor la cresterea tarifului la 7 lei fara tva/persoane…

 2. Radu Tania says:

  Nu cred ca ne poate obliga cineva sa facem contract cu REBU, din moment ce acestia nu intra sa curete si aleile dintre blocuri, nu se spala trotuarele si nu ai pe unde sa mergi de excremente de caini cu stapan.REBU nu a pus monopol pe sectorul 4! Si ar trebui sa se implice pol. locala pentru a amenda pe cei ce si lasa cainii sa si faca nevoile pe spatiile verzi si trotuare! De asemenea sa fie amendati si cei ce arunca pe jos din masina, hartii, tigari si tot ce nu i mai foloseste romanului prin buzunare!

 3. Radu Tania says:

  Si cum facem ,Domnule Primar, cand nu avem domeniu public unde sa ne depozitam deseurile menajere, fiind inconjurati numai de proprietati private in Sos. Giurgiului 164?????Si stam la mana dezvoltatorului imobiliar Codrea Ion sa ne accepte pe unde vrea el aceste tomberoane???Cunoasteti foarte bine situatia din aceasta zona cu spatiile verzi si cu proprietatile private !!!Am facut nenumarate cereri la primarie pentru alocarea unui spatiu de depozitare a gunoiului si nu avem nici un raspuns de ani de zile! Ne lasati prada in ghearele acestor asa zisi investitori!Sper de aceasta data sa puteti raspunde, ca de vazut pe la audiente nu prea calcati!

  • Daniel Băluță says:

   Bună ziua! Am luat act de sesizarea dvs. şi o să trimit o echipă pe teren, în vederea depistării unei soluţii pentru problema dvs. Mulţumesc!

   • Marian Minculescu says:

    Domnule primar, ma dezamagiti…reiau intrebarile:
    Ridicati gunoiul de 3 ori/saptamana? Ca altfel va fi o mare problema pt noi…
    Daca Rebu pleaca, ne dati dvs 20 de pubele gratis? Colectati si selectiv? Noi selectam gunoiul, avem si 3 recipiente de la rebu. Ne dati si dvs?
    Sunt foarte multe aspecte si sper sa nu ne trezim cu ghena plina si sa nu vina prestatorii dvs… Cine vor fi?
    Scrie in HCL ca taxa este 5,03, iar dvs scrieti 5,98…care e reala?
    Va cer scuze pt insistenta, dar nu suntem deloc edificati…

    • Cristina Birsan says:

     Buna ziua, întrebările Dvs nu sunt pe placul dlui primar. Nu va așteptați sa va răspundă. ADP-ul nu este specializat in servicii de salubrizare..in Ianuarie dl primar a mai avut o tentativa de renunțare la REBU, trei saptamâni au fost suspendate serviciile REBU, iar noi am înotat in gunoaie. Cand i-am sesizat problema, la fel nu mi-a răspuns, însă a repus REBU la treaba. Eu nu înțeleg de ce dorește acest primar renunțarea la serviciile firmei REBU? Sunt foarte mulțumită de prestațiile lor. I-am văzut non-stop pe străzi la curățenie, chiar si in Weekend. Noi nu avem niciun cuvânt de spus? Ce se va întâmpla cu angajații REBU? ADP-ul nu face angajări de personal…Cu respect, Cristina

     • Daniel Băluță says:

      Bună ziua! În data de 10 Aprilie, contractul cu actualul operator de salubrizare ajunge la termen. Până atunci, toate societățile de salubritate din București au fost invitate să se înscrie la licitația de urmează să aibă loc.

     • Marian Minculescu says:

      Ati publicat un anunt in SEAP referitor la licitatia pentru asigurarea serviciului de salubritate in sector.
      Termenul prezentat acolo pentru evaluarea ofertelor este 19 mai 2017, iar contractul il veti incheia probabil, de la 1 iunie 2017 cel mai devreme.

      In conditiile in care asociatia noastra a primit notificare de reziliere unilaterala a contractului valabila din data de 10 aprilie, va rog sa-mi spuneti cum intentionati sa asigurati prestarea serviciului de salubrizare pe perioada pana la incheierea unui nou contract?

   • Marian Minculescu says:

    INCA O NOUTATE PT DVS DLE PRIMAR:
    ASTAZI AM INCERCAT SA OBTIN MAI MULTE INFORMATII PRIVIND MODUL IN CARE SE VA RIDICA GUNOIUL .

    AM SUNAT LA PRIMARIA SECTOR 4 021 / 33 59 230

    DE AICI AM FOST INDRUMAT LA SERVICIUL SALUBRITATE AL SECTORULUI 4 021 / 331 70 18 SAU 021 / 331 70 65 SAU 021 / 331 70 80

    APOI INDRUMAT CATRE ADP SECTOR 4 021 / 332 10 14

    SI AICI S –A RUPT FILMUL: NU SE STIE CAND SE VA RIDICA GUNOIUL. AM FOST ANUNTAT CA SUNT CEVA PROBLEME PANA SE ORGANIZEAZA ACEST SERVICIU SI CA AR TREBUI SA INTELEGEM ACEST LUCRU…

    IN REST, NUMAI DE BINE!

 4. Marian Minculescu says:

  Domnule primar, daca va este greu sa raspundeti, voi trece intrebarile una sub alta:
  Ridicati gunoiul de 3 ori/saptamana? Ca altfel va fi o mare problema pt noi…
  Daca Rebu pleaca, ne dati dvs 20 de pubele gratis?
  Colectati si selectiv? Noi selectam gunoiul, avem si 3 recipiente de la rebu.
  Ne dati si dvs?
  Sunt foarte multe aspecte si sper sa nu ne trezim cu ghena plina si sa nu vina prestatorii dvs…
  Cine vor fi?
  Scrie in HCL ca taxa este 5,03, iar dvs scrieti 5,98…care e reala?
  Apropos de taxa: observ ca intre 5,03 si 5,98 diferenta este exact de fix 19%…adica TVA. Daca asa ati calculat, este ilegal sa aplicati o taxa, TVA, unei alte taxe, cea de salubrizare.
  Cu speranta ca veti raspunde la obiect, va asigur de totala mea consideratie.

  • Ion says:

   DA expira contractul intre primarie si REBU nu intre Asociatia de Proprietari X si REBU. Noi avem contract separat si platim la REBU nu la primarie. Va rugam nu mai mintit si puneti mana la treaba cu adevarat.

   • Daniel Băluță says:

    Bună ziua! Încheierea de drept a contractului operatorului de salubrizare înseamnă implicit și rezilierea contractelor acestei societăți cu asociațiile de proprietari. Începând cu 10 Aprilie, locuitorii sectorului 4 vor achita taxa lunară de salubritate, în cuantum de 5.03 lei de persoană și nu vor mai avea relații contractuale cu operatorii de salubritate.

    • Marian Minculescu says:

     Ati publicat un anunt in SEAP referitor la licitatia pentru asigurarea serviciului de salubritate in sector.
     Termenul prezentat acolo pentru evaluarea ofertelor este 19 mai 2017, iar contractul il veti incheia probabil, de la 1 iunie 2017 cel mai devreme.

     In conditiile in care asociatia noastra a primit notificare de reziliere unilaterala a contractului valabila din data de 10 aprilie, va rog sa-mi spuneti cum intentionati sa asigurati prestarea serviciului de salubrizare pe perioada pana la incheierea unui nou contract?

    • Marian Minculescu says:

     VICTORIE, DON PRIMAR! ATI DELEGAT ADP SA RIDICE TEMPORAR GUNOIUL! CU CE IL RIDICA? CU REMORCA? PESTE 6 ZILE REBU VINE SA ISI INAPOI TOMBEROANELE, INCLUSIV PE CELE PT COLECTAREA SELECTIVA. CE FACEM??? VINE ADP DE 3 ORI PE SAPTAMANA LA NOI, CA REBU? NE DATI TOMBEROANE? SA STITI CA DACA VA BATETI JOS SI NU RASPUNDETI NIMIC SI NE TREZIM CU GUNOIUL CAT CASA, IL PUNEM IN CAMION SI IL DESCARCAM IN FATA PRIMARIEI. ATENTIE, VORBIM SERIOS.

 5. Cosmin Trusca says:

  Buna ziua,

  Ne puteti da referinte despre legislatia actuala privind dezafectarea si desfiintarea ghenelor de bloc precum si a tubulaturilor prezente in blocurile turn. Acetse vechi metode de colectare deseului este un adevarat focar de mizerie si infectie. Ce suport au asociatiile de propoetari in astfel de demersuri din partea primariei sectorului 4? Exista in acest moment masuri clare ce pot impulsiona locatarii sa faca selectia deseurilor? Firme ce pot colecta deseurile selective care sa plateasca asociatia pentru aceste deseuri cu sume ce pot fi folosite ulterior doar in scopuri de modernizare a blocurilor?

  Va multumesc,

  Cosmin

 6. Marian Minculescu says:

  MAI SUNT 30 DE ZILE SI INCA NU STIM CE SI CUM VOM FACE CU GUNOIUL!
  VOI REPETA ZILNIC ACEST MESAJ PANA CAND SE VA IMPLINI MIRACOLUL PRIMIRII UNUI RASPUNS DETALIAT

  Domnule primar, am consumat deja suficient timp pe blogul dvs pentru a va ruga sa raspundeti unor intrebari simple… Degeaba! Fie nu vreti, fie nu puteti, oricum tacerea dvs este jenanta!
  Ati pierdut cel putin 300 de alegatori prin lipsa dvs de reactie…

  Reiau intrebarile, poate nu va merge blogul…
  Ridicati gunoiul de 3 ori/saptamana? Ca altfel va fi o mare problema pt noi…
  Daca Rebu pleaca, ne dati dvs 20 de pubele gratis?
  Colectati si selectiv? Noi selectam gunoiul, avem si 3 recipiente de la rebu.
  Ne dati si dvs?
  Sunt foarte multe aspecte si sper sa nu ne trezim cu ghena plina si sa nu vina prestatorii dvs…
  Cine vor fi?
  Scrie in HCL ca taxa este 5,03, iar dvs scrieti 5,98…care e reala?
  Apropos de taxa: observ ca intre 5,03 si 5,98 diferenta este exact de fix 19%…adica TVA. Daca asa ati calculat, este ilegal sa aplicati o taxa, TVA, unei alte taxe, cea de salubrizare.

 7. Marian Minculescu says:

  MAI SUNT 28 DE ZILE SI INCA NU STIM CE SI CUM VOM FACE CU GUNOIUL!
  VOI REPETA ZILNIC ACEST MESAJ PANA CAND SE VA IMPLINI MIRACOLUL PRIMIRII UNUI RASPUNS DETALIAT

  AM PROGRESAT, ASEARA A VENIT LA BLOC CINEVA DE LA TAXE LOCALE…DAR HABAR NU AVEA CUM FACEM CU GUNOIUL, PE EI DOAR PLATA TAXEI II INTERESA!!!

  Domnule primar, am consumat deja suficient timp pe blogul dvs pentru a va ruga sa raspundeti unor intrebari simple…
  Degeaba! Fie nu vreti, fie nu puteti, oricum tacerea dvs este jenanta!
  Ati pierdut cel putin 300 de alegatori prin lipsa dvs de reactie…

  Reiau intrebarile, poate nu va merge blogul…
  Ridicati gunoiul de 3 ori/saptamana? Ca altfel va fi o mare problema pt noi…
  Daca Rebu pleaca, ne dati dvs 20 de pubele gratis?
  Colectati si selectiv? Noi selectam gunoiul, avem si 3 recipiente de la rebu.
  Ne dati si dvs?
  Sunt foarte multe aspecte si sper sa nu ne trezim cu ghena plina si sa nu vina prestatorii dvs…
  Cine vor fi?
  Scrie in HCL ca taxa este 5,03, iar dvs scrieti 5,98…care e reala?
  Apropos de taxa: observ ca intre 5,03 si 5,98 diferenta este exact de fix 19%…adica TVA. Daca asa ati calculat, este ilegal sa aplicati o taxa, TVA, unei alte taxe, cea de salubrizare.

 8. Nina Ilie says:

  Buna ziua,Domnule primar!Reprezint o persoana juridica -SRL care are punct de lucru in sectorul 4.Va rog sa-mi spuneti cine va ridica deseul menajer,de la 11.04.2017,cand inceteaza contractul cu Rebu SA ?Ridicarea gunoiului menajer se va face in baza altui contract?Se va factura lunar? Se ridica deseul menajer de 2 ori pe saptamana si in care zile si la ce ore?
  Taxa de salubrizare reprezinta o plata suplimentara fata de pretul de colectare deseu menajer/mc?
  In speranta ca veti da curs problemelor semnalate,va multumesc anticipat.

  • Daniel Băluță says:

   Bună ziua! Nu, taxa nu e suplimentară. Tot ce trebuie să faceți este să depuneți acea declarație la sediul DGITL. Restul detaliilor le găsiți în hotărârea de consiliu pe care o puteți vedea urmand linkul de mai jos:
   http://ps4.ro/wp-content/uploads/2016/03/H_9_-1.pdf

   • Marian Minculescu says:

    VICTORIE, DON PRIMAR! ATI DELEGAT ADP SA RIDICE TEMPORAR GUNOIUL! CU CE IL RIDICA? CU REMORCA? PESTE 6 ZILE REBU VINE SA ISI INAPOI TOMBEROANELE, INCLUSIV PE CELE PT COLECTAREA SELECTIVA. CE FACEM??? VINE ADP DE 3 ORI PE SAPTAMANA LA NOI, CA REBU? NE DATI TOMBEROANE? SA STITI CA DACA VA BATETI JOS SI NU RASPUNDETI NIMIC SI NE TREZIM CU GUNOIUL CAT CASA, IL PUNEM IN CAMION SI IL DESCARCAM IN FATA PRIMARIEI. ATENTIE, VORBIM SERIOS.

 9. Marian Minculescu says:

  VA MAI DAU O TEMA DE REFLECTIE: ATI SCRIS IN HCL CA TOTI CEI CARE LOCUIESC MINIM 6 LUNI PE AN VOR PLATI TAXA.

  OK, STITI CE SCRIE IN LEGEA 230/2007 A ASOCIATIILOR DE PROPRIETARI?
  CA IN LUNILE IN CARE APARTAMENTUL ESTE NELOCUIT, LA INTRETINERE NU VA PLATI PT GUNOI SI CURENTUL COMUN!
  DECI, MODIFICATI O LEGE PRINTR/O HCL?!?

  MAI SUNT 26 DE ZILE SI INCA NU STIM CE SI CUM VOM FACE CU GUNOIUL!
  VOI REPETA ZILNIC ACEST MESAJ PANA CAND SE VA IMPLINI MIRACOLUL PRIMIRII UNUI RASPUNS DETALIAT

  AM PROGRESAT, ASEARA A VENIT LA BLOC CINEVA DE LA TAXE LOCALE…DAR HABAR NU AVEA CUM FACEM CU GUNOIUL, PE EI DOAR PLATA TAXEI II INTERESA!!!

  Domnule primar, am consumat deja suficient timp pe blogul dvs pentru a va ruga sa raspundeti unor intrebari simple…
  Degeaba! Fie nu vreti, fie nu puteti, oricum tacerea dvs este jenanta!
  Ati pierdut cel putin 300 de alegatori prin lipsa dvs de reactie…

  Reiau intrebarile, poate nu va merge blogul…
  Ridicati gunoiul de 3 ori/saptamana? Ca altfel va fi o mare problema pt noi…
  Daca Rebu pleaca, ne dati dvs 20 de pubele gratis?
  Colectati si selectiv? Noi selectam gunoiul, avem si 3 recipiente de la rebu.
  Ne dati si dvs?
  Sunt foarte multe aspecte si sper sa nu ne trezim cu ghena plina si sa nu vina prestatorii dvs…
  Cine vor fi?
  Scrie in HCL ca taxa este 5,03, iar dvs scrieti 5,98…care e reala?
  Apropos de taxa: observ ca intre 5,03 si 5,98 diferenta este exact de fix 19%…adica TVA. Daca asa ati calculat, este ilegal sa aplicati o taxa, TVA, unei alte taxe, cea de salubrizare.

 10. Cristina Birsan says:

  Buna ziua, ne puteți spune exact motivul pentru care se renunța la serviciile firmei REBU? De ce le impune Primăria propietarilor si asociațiilor de locatari cu ce firma de salubrizare sa lucreze? Primăria poate hotărî doar pentru spațiile din domeniul public cu cine încheie contracte, dar nu si pentru proprietari. Acțiunea Dvs de a ne impune sa renunțam la serviciile firmei REBU este abuziva. Eu, personal sunt foarte multumita de serviciile firmei REBU, si nu vreau sa renunț la contractul meu cu ei. Este normal ca toți cetățenii din aceasta țara sa-si plătească taxa de salubrizare. Găsiți o modalitate ca fiecare locuitor din sectorul 4 sa plătească obligatoriu acest serviciu dar lăsați REBU sa se ocupe de salubrizare. ADP-ul este specializat pe întreținerea spațiilor verzi nu pe salubrizare. N-au in dotare nici echipamente si nici personal. Nu distrugeți sectorul 4, Piedone in doua mandate a reușit sa modernizeze acest sector, sper ca si dvs sa aveti o contribuție pozitivă nu sa ramaneti in istoria primăriei exact ca fostul primar Mihalache un personaj negativ. Acesta a fost o rusine pentru primăria sectorului 4. Cu respect, Cristina Birsan

 11. Marian Minculescu says:

  MAI SUNT 24 DE ZILE SI INCA NU STIM CE SI CUM VOM FACE CU GUNOIUL!

  VA MAI DAU O TEMA DE REFLECTIE: ATI SCRIS IN HCL CA TOTI CEI CARE LOCUIESC MINIM 6 LUNI PE AN VOR PLATI TAXA.

  OK, STITI CE SCRIE IN LEGEA 230/2007 A ASOCIATIILOR DE PROPRIETARI?
  CA IN LUNILE IN CARE APARTAMENTUL ESTE NELOCUIT, LA INTRETINERE NU VA PLATI PT GUNOI SI CURENTUL COMUN!
  DECI, MODIFICATI O LEGE PRINTR/O HCL?!?

  VOI REPETA ZILNIC ACEST MESAJ PANA CAND SE VA IMPLINI MIRACOLUL PRIMIRII UNUI RASPUNS DETALIAT

  AM PROGRESAT, ASEARA A VENIT LA BLOC CINEVA DE LA TAXE LOCALE…DAR HABAR NU AVEA CUM FACEM CU GUNOIUL, PE EI DOAR PLATA TAXEI II INTERESA!!!

  Domnule primar, am consumat deja suficient timp pe blogul dvs pentru a va ruga sa raspundeti unor intrebari simple…
  Degeaba! Fie nu vreti, fie nu puteti, oricum tacerea dvs este jenanta!
  Ati pierdut cel putin 300 de alegatori prin lipsa dvs de reactie…

  Reiau intrebarile, poate nu va merge blogul…
  Ridicati gunoiul de 3 ori/saptamana? Ca altfel va fi o mare problema pt noi…
  Daca Rebu pleaca, ne dati dvs 20 de pubele gratis?
  Colectati si selectiv? Noi selectam gunoiul, avem si 3 recipiente de la rebu.
  Ne dati si dvs?
  Sunt foarte multe aspecte si sper sa nu ne trezim cu ghena plina si sa nu vina prestatorii dvs…
  Cine vor fi?
  Scrie in HCL ca taxa este 5,03, iar dvs scrieti 5,98…care e reala?
  Apropos de taxa: observ ca intre 5,03 si 5,98 diferenta este exact de fix 19%…adica TVA. Daca asa ati calculat, este ilegal sa aplicati o taxa, TVA, unei alte taxe, cea de salubrizare.

  Reply

 12. Ion says:

  Nici un raspuns? Nimica?
  Si inca o intrebare daca se indura cineva sa raspunda: domn primar a dat tot pe acest blog-sait un raspuns unui domn ca pretul pe persoana pentru gunoi este de 5,03 iar in ziar si peste tot se vorbeste de 5,98 lei. In HCL scrie tot 5,03 si intreb pana la urma cat v-om plati?
  Si de ce nu apar toate mesajele pe sait?

  • Daniel Băluță says:

   Bună ziua! Cuantumul corect este de 5.03 lei.

   • Marian Minculescu says:

    VICTORIE, DON PRIMAR! ATI DELEGAT ADP SA RIDICE TEMPORAR GUNOIUL! CU CE IL RIDICA? CU REMORCA? PESTE 6 ZILE REBU VINE SA ISI INAPOI TOMBEROANELE, INCLUSIV PE CELE PT COLECTAREA SELECTIVA. CE FACEM??? VINE ADP DE 3 ORI PE SAPTAMANA LA NOI, CA REBU? NE DATI TOMBEROANE? SA STITI CA DACA VA BATETI JOS SI NU RASPUNDETI NIMIC SI NE TREZIM CU GUNOIUL CAT CASA, IL PUNEM IN CAMION SI IL DESCARCAM IN FATA PRIMARIEI. ATENTIE, VORBIM SERIOS.

   • Marian Minculescu says:

    AOLEU, DOM’ BALUTA! CE NE FACURATI, BRE?! REBU A RIDICAT GUNOIUL LUNI SI DE ATUNCI PANA AZI ADEPISTII MATALE NU AU AJUNS LA NOI! STAM CU TOMBEROANELE PLINE, 26 LA NUMAR, SI ASTEPTAM CA MORTUL POMANA PRIMARIEI SECTOR 4! CICA VOM PLATI MAI PUTIN… IN CONDITIILE ASTEA, NE E DOR DE REBU, REBU CARE VENEA LA NOI LUNEA, MIERCUREA SI VINEREA, CONFORM CONTRACT…
    VEDEM PE STRAZI CA OAMENII AU SCOS PUBELELE, ALTII SACII SI ASTEAPTA MIRACOLUL!
    FACETI CEVA, ALTFEL VA ADUCEM GUNOIUL LA PRIMARIE!

    VA DORIM SARBATORI FERICITE SI CURATE!

 13. Marian Minculescu says:

  AM NOUTATI DLE PRIMAR: STITI CA TOCMAI A FOST ADOPTATA LA CDEP O MODIFICARE LA LEGEA 230? POTRIVIT ACESTEIA ASOCIATIILE POT SCUTI COPIII SUB 3 ANI DE LA PLATA GUNOIULUI…IAR DVS NE PUNETI ACUM SA DECLARAM TOTI ADULTII SI MINORII DIN BLOC…IN CE TARA VESELA TRAIM…OF, DOAMNE…

  MAI SUNT 20 DE ZILE SI INCA NU STIM CE SI CUM VOM FACE CU GUNOIUL!

  VA MAI DAU O TEMA DE REFLECTIE: ATI SCRIS IN HCL CA TOTI CEI CARE LOCUIESC MINIM 6 LUNI PE AN VOR PLATI TAXA.

  OK, STITI CE SCRIE IN LEGEA 230/2007 A ASOCIATIILOR DE PROPRIETARI?
  CA IN LUNILE IN CARE APARTAMENTUL ESTE NELOCUIT, LA INTRETINERE NU VA PLATI PT GUNOI SI CURENTUL COMUN!
  DECI, MODIFICATI O LEGE PRINTR/O HCL?!?

  VOI REPETA ZILNIC ACEST MESAJ PANA CAND SE VA IMPLINI MIRACOLUL PRIMIRII UNUI RASPUNS DETALIAT

  AM PROGRESAT, ASEARA A VENIT LA BLOC CINEVA DE LA TAXE LOCALE…DAR HABAR NU AVEA CUM FACEM CU GUNOIUL, PE EI DOAR PLATA TAXEI II INTERESA!!!

  Domnule primar, am consumat deja suficient timp pe blogul dvs pentru a va ruga sa raspundeti unor intrebari simple…
  Degeaba! Fie nu vreti, fie nu puteti, oricum tacerea dvs este jenanta!
  Ati pierdut cel putin 300 de alegatori prin lipsa dvs de reactie…

  Reiau intrebarile, poate nu va merge blogul…
  Ridicati gunoiul de 3 ori/saptamana? Ca altfel va fi o mare problema pt noi…
  Daca Rebu pleaca, ne dati dvs 20 de pubele gratis?
  Colectati si selectiv? Noi selectam gunoiul, avem si 3 recipiente de la rebu.
  Ne dati si dvs?
  Sunt foarte multe aspecte si sper sa nu ne trezim cu ghena plina si sa nu vina prestatorii dvs…
  Cine vor fi?
  Scrie in HCL ca taxa este 5,03, iar dvs scrieti 5,98…care e reala?
  Apropos de taxa: observ ca intre 5,03 si 5,98 diferenta este exact de fix 19%…adica TVA. Daca asa ati calculat, este ilegal sa aplicati o taxa, TVA, unei alte taxe, cea de salubrizare.

 14. Marian Minculescu says:

  AM NOUTATI DLE PRIMAR: STITI CA TOCMAI A FOST ADOPTATA LA CDEP O MODIFICARE LA LEGEA 230? POTRIVIT ACESTEIA ASOCIATIILE POT SCUTI COPIII SUB 3 ANI DE LA PLATA GUNOIULUI…IAR DVS NE PUNETI ACUM SA DECLARAM TOTI ADULTII SI MINORII DIN BLOC…IN CE TARA VESELA TRAIM…OF, DOAMNE…

  MAI SUNT 18 ZILE SI INCA NU STIM CE SI CUM VOM FACE CU GUNOIUL!

  VA MAI DAU O TEMA DE REFLECTIE: ATI SCRIS IN HCL CA TOTI CEI CARE LOCUIESC MINIM 6 LUNI PE AN VOR PLATI TAXA.

  OK, STITI CE SCRIE IN LEGEA 230/2007 A ASOCIATIILOR DE PROPRIETARI?
  CA IN LUNILE IN CARE APARTAMENTUL ESTE NELOCUIT, LA INTRETINERE NU VA PLATI PT GUNOI SI CURENTUL COMUN!
  DECI, MODIFICATI O LEGE PRINTR/O HCL?!?

  VAD CA ALTORA LE RASPUNDETI LA INTREBARILE MELE…
  FACEM PARIU CA RAMANE TOT REBU SI DE ACEEA TACETI PE SUBIECTUL CONTRACTULUI?
  LA CELELALTE INTREBARI E CLAR CA NU PUTETI… DEPLORABIL, DOMNULE BALUTA…FOARTE DEPLORABIL…

 15. Radu Cornel says:

  Eu sunt o persoana ecologica, nu produc mizerie.
  Mananc doar produse neambalate si nu mi se pare corect sa fiu obligat la o taxa de gunoi doar pentru ca exist si traiesc pe acest pamant in sectorul 4.

 16. Radu Cornel says:

  Alocatie copil 84 lei – 5.03 taxa salubritate = 78,97.

 17. Marian Minculescu says:

  VICTORIE, DON PRIMAR! ATI DELEGAT ADP SA RIDICE TEMPORAR GUNOIUL! CU CE IL RIDICA? CU REMORCA? PESTE 6 ZILE REBU VINE SA ISI INAPOI TOMBEROANELE, INCLUSIV PE CELE PT COLECTAREA SELECTIVA. CE FACEM??? VINE ADP DE 3 ORI PE SAPTAMANA LA NOI, CA REBU? NE DATI TOMBEROANE? SA STITI CA DACA VA BATETI JOS SI NU RASPUNDETI NIMIC SI NE TREZIM CU GUNOIUL CAT CASA, IL PUNEM IN CAMION SI IL DESCARCAM IN FATA PRIMARIEI. ATENTIE, VORBIM SERIOS.

 18. Ion says:

  Inca balbaia si nu se raspunde clar la intrebari. Au mai ramas 3 zile pana la ziua Z.
  Cine va ridica gunoiul? De cate ori pe saptamana? Cine va aduce Tomberoane? Pe cine omoram daca nu se ridica gunoiul?

 19. Ion says:

  Maine este ziua Z si nici o informatie

 20. Marian Minculescu says:

  AOLEU, DOM’ BALUTA! CE NE FACURATI, BRE?! REBU A RIDICAT GUNOIUL LUNI SI DE ATUNCI PANA AZI ADEPISTII MATALE NU AU AJUNS LA NOI! STAM CU TOMBEROANELE PLINE, 26 LA NUMAR, SI ASTEPTAM CA MORTUL POMANA PRIMARIEI SECTOR 4! CICA VOM PLATI MAI PUTIN… IN CONDITIILE ASTEA, NE E DOR DE REBU, REBU CARE VENEA LA NOI LUNEA, MIERCUREA SI VINEREA, CONFORM CONTRACT…
  VEDEM PE STRAZI CA OAMENII AU SCOS PUBELELE, ALTII SACII SI ASTEAPTA MIRACOLUL!
  FACETI CEVA, ALTFEL VA ADUCEM GUNOIUL LA PRIMARIE!

  VA DORIM SARBATORI FERICITE SI CURATE!

 21. Marian Minculescu says:

  INCA O NOUTATE PT DVS DLE PRIMAR:
  ASTAZI AM INCERCAT SA OBTIN MAI MULTE INFORMATII PRIVIND MODUL IN CARE SE VA RIDICA GUNOIUL .

  AM SUNAT LA PRIMARIA SECTOR 4 021 / 33 59 230

  DE AICI AM FOST INDRUMAT LA SERVICIUL SALUBRITATE AL SECTORULUI 4 021 / 331 70 18 SAU 021 / 331 70 65 SAU 021 / 331 70 80

  APOI INDRUMAT CATRE ADP SECTOR 4 021 / 332 10 14

  SI AICI S –A RUPT FILMUL: NU SE STIE CAND SE VA RIDICA GUNOIUL. AM FOST ANUNTAT CA SUNT CEVA PROBLEME PANA SE ORGANIZEAZA ACEST SERVICIU SI CA AR TREBUI SA INTELEGEM ACEST LUCRU…

  IN REST, NUMAI DE BINE!

 22. Ion says:

  Traiasca prostia si mizeria. Mariti taxa de gunoi dar nu faceti nimica. Mizeria este cat casa in sector.
  E foame de bani

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *