De astăzi am redeschis strada Cărăruia traficului rutier

Vă reamintesc faptul că începând de astăzi s-a redeschis circulației rutiere strada Cărăruia, care preia o parte din traficul de pe Calea Văcărești în sensul spre Piața Sudului.

De asemenea, vă amintesc că circulaţia auto este permisă numai de luni până vineri între orele 6-22 şi este închisă în weekend, pentru a proteja și locuitorii din zonă.

Strada Cărăruia va fi deschisă traficului rutier după programul de mai sus până la finalizarea lucrărilor la pasajul subteran de la Piața Sudului.

6 Comments

 1. Alexandru says:

  Buna ziua, as dori sa ne informati cum considerati ca se va respecta programul specificat de dumneavoastra, avand in vedere ca nu exista bariere care sa impiedice accesul masinilor pentru zilele de weekend, respectiv in timpul saptamanii in intervalul 22:00-06:00. Exista doar o pancarta unde specificati programul de acces, sper ca nu va imaginati ca soferii bucuresteni il vor respecta din spirit civic. Astept solutionarea acestei probleme foarte deranjante pentru locuitorii din zona, in special a celor care locuiesc in casele din capatul strazii Cararuia, spre intersectia cu strada Martisor.

 2. cornel says:

  Bine ca s-a deschis aceasta ruta. Locuitorii din zona ar trebui sa taca din gura. Daca este drum al primariei cu atat mai bine, toti platim impozite. Daca este drum privat de ce l-au deschis? Multumim Domn Primar!

 3. Otilia says:

  “Strada Cărăruia va fi deschisă traficului rutier după programul de mai sus până la finalizarea lucrărilor la pasajul subteran de la Piața Sudului.”

  Eu sunt interesata de ce se va intampla cu Strada Cararuia dupa finalizarea pasajului de la Piata Sudului. Intr-un alt comunicat ati specificat ca dupa deschiderea pasajului strada se va inchide, la fel cum a fost inainte. In acest articol lasati sa se inteleaga ca dupa finalizarea pasajului, tranzitarea pe strada Cararuia se va face dupa bunul plac.

  • Daniel Băluță says:

   Bună ziua! Strada este deschisă până la finalizarea pasajului subteran. Nu am luat încă o hotărâre în sensul de a menține sau nu situația existentă. Vorbim totuși de o stradă publică, prin urmare ar trebui să fie accesibilă tuturor locuitorilor sectorului 4.

 4. Marius D says:

  Buna ziua,
  După terminarea pasajului subteran Piața Sudului , strada Cararuia va rămâne deschisă sau nu ? Mulțumim anticipat !

  • Daniel Băluță says:

   Bună ziua! Strada este deschisă până la finalizarea pasajului subteran. Nu am luat încă o hotărâre în sensul menținerii sau nu a situației existente.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *