Am redeschis activitațile de divertisment in Parcul Orășelul Copiilor!

O parte dintre locuitorii Sectorului 4 au avut îndoieli legate de intențiile Primăriei Sectorului 4 fata de activitatea din Parcul Orășelul Copiilor. Așa cum v-am răspuns, atât pe blogul meu, cât și pe pagina de Facebook, unicul motiv al sistării activității a fost nerespectarea normelor de siguranță din partea operatorilor acestor aparate.

Mă bucur să vă anunț că, începând de ieri, 3 septembrie, activitatea aparatelor și echipamentelor de joacă a fost reluată, după ce operatorii firmelor care activează în Parcul Orășelul Copiilor au înțeles că trebuie să intre în legalitate și să își asume responsabilitatea față de toți cei care folosesc aceste echipamente și, mai ales, față de copii, pentru că la ei mă refer în primul rând.

Activitățile de divertisment din Parcul Orașelul Copiilor și-au reluat activitatea după ce firmele care dețin aparatele au intrat în legalitate, iar copiii noștri se pot bucura de distracție fără riscuri. Doresc să spun că parcul a fost dotat cu 7 hidranți, iar un punct de prim ajutor, cu personal calificat,  este deschis atât timp cât este deshis și parcul, zilnic, între orele 6.00 – 22.00.

În plus, în aceeași locație va fi inaugurata, în curând, o nouă Roată, de dimensiuni mai mari decât ale celei pe care o știați, dar și un nou roller coaster.

Sper că locuitorii care aveau dubii legate de intențiile mele s-au lămurit acum că singura precupare pe care o am este cea a siguranței copiilor noștri.

Iar acesta nu este doar un anunț, ci și o invitație să reveniți cu încredere, alături de copii dumneavostră, în Orășelul Copiilor.IMG_1087IMG_1084

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *