Am demarat acțiunea de curățare a mobilierului stradal și a stâlpilor din Sectorul 4 de tot ceea ce înseamnă afișe și anunțuri

În Sectorul 4 vor fi înființate două noi subunități pentru Pompieri
August 30, 2016
De astăzi am redeschis strada Cărăruia traficului rutier
September 1, 2016

Am demarat acțiunea de curățare a mobilierului stradal și a stâlpilor din Sectorul 4 de tot ceea ce înseamnă afișe și anunțuri

Vreau să vă anunț că am demarat, prin intermediul colegilor de la S.C. ADPP Sector 4, o acțiune de curățare a mobilierului stradal și a stâlpilor din Sectorul 4 de tot ceea ce înseamnă afișe și anunțuri cu caracter publicitar.

Este o operațiune necesară și unul dintre pașii care vor va reda Sectorului nostru un aspect civilizat.

Echipele ADPP Sector 4 sunt deja pe teren și acționează în mai multe zone.

adp2

În același timp, pentru că sunt conștient de faptul că astfel de acțiuni ar fi inutile fără măsuri ulterioare de păstrare a curățeniei vreau să vă mai informez că toți cei care vor fi prinși că lipesc anunțuri pe mobilierul stradal, stâlpii sau clădirile din Sectorul 4 vor fi amendați de către Poliția Locală.

De asemenea, vreau să îi avertizez pe toți cei care se ocupă cu astfel de activități care dau sectorului nostru un aspect dezagreabil că amenzile pot ajunge și la 1.000 de lei!

Acțiunea demarată este și un răspuns pentru toți locuitorii Sectorului 4 care mi-au sesizat astfel de nereguli.

2 Comments

  1. Gabriel says:

    Ma bucura sa aud ca se vor da amenzi, dar sa nu fie ca și cele pentru posesori de câini care își fac nevoile peste tot și politia locala trece pe lângă și închide ochii.

    • Daniel Băluță says:

      Bună ziua! Fiecare polițist trebuie să își facă treaba și sunt convins că vor aplica întocmai prevederile legii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *